reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

kroma tez o tym slyszalam :tak: dlatego ja spalam z Misiula prawie do 2 miesiecy... albo trzech, nie pamietam :sorry:
a teraz z Fruciem w pokoju i jest gicio ;-) i faktycznie jak sie kreci i nikogo nie ma w pokoju to nawoluje, steka... a jak synek o 20.00 spi i ona sie przebudzi bo slychac to w niani to spi dalej.... :tak:

reklama
cześć wszystkim...ale mam nerwa na Zuzie dzisiaj, przechodzi samą siebie:wściekła/y: budzi mi Pawła co uśnie, dziś rano znów ok 6 wstała i to że miałam malego obok siebie tak przylazła i mi go szturchała na siłę, nie patrzy że on śpi, tłumaczenia i prośby nic nie dają:no:...strasznie jest zaborcza kurde no.

o boniu moje dziecko je kopytka łapkami hahah ale jaja. a jak się krzywi, ale wcina dalej. to moj bąbelek kochany wszystko jadek jak narazie.

co do spania z rodzicami, to ja uwielbiam z Helenką się wygłu[iać rano w lozku. ona ma lozeczko u siebie w pokoju, ale tam spi tylko w dzien, i jest niekomfortowe, bo między szczebelki wpadają nózie i się budzi. nie wyobrażam soeie jakby w nocy miala tak szalec. a u nas w pokoju spi w kojcu i zawsze słyszymy jak stęknie czy cos, ale powiem wam, kojec berber, ten co ja mam, to rewelacja. jest kwadratowy, ona spi jak chce, przewraca się, przekręca. chyb amoj najlepszy zakup. a powiedzcie jak dlugo dzieci tak się kręcą o 360stopni w nocy?
jade do lasy z piesem, poki cos jeszcze widac.

future twoja mloda jest wszystkozerna jak nasza mloda kiedys, ale to dobrze takie dzieci to skarb nie wybrzydzaja ;-) moj siostrzeniec tez wszystko zje oprocz kalafiora bo to akurat mu nie idzie:-D ale moglby zyc tylko owocami az sie trzesie jak widzi owoce:-D

no a moj nie jest wszystkozerny:-D:-Dnajbardziej lubi kabanoski.pierogi kopytka frytki....:-D
dzis zrobilam rosol..na poczatku sie buntowal ale go przycisnelam i zjadl caly talerz:-D:-D
kurde czuje sie jak w internacie czy na kawalerce..wszytsko w jednym pokoju...masakra jakas..no ale to chwilowe to najwazniejsze:-Dmam nadzieje ze szybko sie skonczy ten remont kuchni bo na dluzsza mete to cos strasznego...
jak juz przyjdzie ta szafa wnekowa za 3 tygodnie to tez juz bedzie lzej bo w ciuszkach bedzie czystko bo teraz taki sajgon zeby tylko aby upchac..
poki co jak ja jutro wytrzymam z tesciowka caly dzien:baffled::baffled::baffled:

reklama
Do góry