reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
lavrunia- zdrówka dla wasz szczególne, oby was już te choróbska przestały męczyć.

Megi- ja miałam taką pozytywkę i wyrzuciłam tak mi się wydaje, jakbym wiedziała że ją ktoś potrzebuje to bym ci ją dała, a mam teraz do sprzedania całą karuzelę ale Fisher Price z projektorem bo już dzieciaki ją wysłużyły. Ale z tego co czytam to Lavrunia ma dla ciebie tanio więc bierz bo ta moja to prawie 200 zł kosztuje nowa, a ja ją kupiłam z wystawki za 90 zł plusk jakieś tam koszty.

marzenka- nawet mi nie mów, bo u nas dzieciaki to jak o 6 wstaną i rzucają zabawkami po pokoju to na bank sąsiedzi słyszą, a jak jeżdżą samochodami po domu to musi być hałas. My mamy dzieci w tym samym wieku i Olce taki bunt już mija, czasem jak przesadzi to siedzi w kącie, ale zaraz przeprasza, wieczorem jej palma odbija, czasem się z nią wygłupiam żeby ją zmęczyć i u nas hit to farbki, jak jej dam to cisza jest niesamowita, tylko, że Arek próbuje i nie umie malować i wtedy wszystko jest brudne, też ciastolinę lubi, ale nie mamy teraz i muszę jej kupić. Przejdzie mu na bank, wiem bo ja myślałam, że mojej Oli to nigdy nie przejdzie.

blondi- no niskie, ale ja też miałam niskie na początku.
megi- ja też mojego tak Love, teraz to obydwoje łobuzują na równi i młodą też love.
Future- miłej pracy
Mycha- ja tez byłam na szczepieniu, mój nie płakał, nawet nie wiem czy wiedział, że je miał, a biedny Jasiu jak płakał.
Pr- ja też muszę iść zrobić to samo i mi się nie chce. Miłego rysowania

my dzis mamy przemeblowanie w kuchni, bo mamy nową kuchenke, i trzebabyło odsunąć reszte z powodu mysza, który urzęduje pod lodówką, i robi wszystkie koty w bambuko! i wszystko odłączone i na obiad byly durumy z budki ;)

My dzisiaj na obiadek mamy żurek mniam mniam... ;-)Wojtuś wcina aż mu się "uszy trzęsą" :-p Jaśko marudzi tym razem po szczepieniu :baffled:
Mojego M jeszcze niema, czekam na niego bo otworzyli drugą biedronkę u Nas i chciałam jechać bo są fajne promocje....

prosze Frucia by pozbieral zabawki z ziemi...
on, ze NIE i dalej skacze po kanapie...
no dobra mowie mu, niedlugo Mikolaj chodzic bedzie prezenty bedzie erozdawal a Ty nic nie dostaniesz bo niegrzeczy jestes...
chwile trwalo zanim strawil co powiedzialam, noooo ze 20 min...
przyszedl do mnie i sie rozryczal ze on chce prezenty.
No dobra jak zrobisz o coi prosilam i posprzatasz to Mikolaj to tez doceni i pewnie da i Tobie prezent.
I wiecie co.... Rozryczal sie jeszcze bardziej az mi Miśke przestraszyl. Pogonilam go do pokoju i mial wrocic jak by mu przeszlo....
po 5 min cisza w pokoju, wchodze a on spi na dywanie :-D
Przykrylam bidulka koldra .... ciekawe do kiedy pospi.... pewnie do rana jak wczoraj...
ale zabawki czekaja na niego az posprzata. Nie odpuszcze ;-)

Katgen aaa ffffeeeeee zupa :sorry:
Future myszka zlapana?
Kroma, Mycha, PR, ciacho hello :rofl2:

wlasnie mloda oderbalam z zabawki andrzejkowej
a starszej dzisiaj dziewczeta z dwoch klas skladalo zyczenia urdzinowe, mile takie cos:-)

reklama
Do góry