reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
ale skwar wrr...
my jedziemy na konie zobaczyc, mloda chce pojezdzic :tak:
marzenka nie doczytalam ale domyslam sie co to za zabieg wiec lez i odpoczywaj :tak:

hello

my dzisiaj po kontroli z alanem. juz jest zdrowy.tylko mam nadzieje ze nic nowego nie zlapal na poczekalni

Marzenka ja doczytalam ze Ty w wozku lezysz :D a te buciki super!!!ja tez cos musze dla Rafala kupic bo ma sandaly i kalosze a adidasy rozwalone:/

Future ale Helenka ma duza nozke! Rafal na 2 latka 22 -23 nosil a to chlopak i oni wieksze maja:)teraz ma prawie 4 latka i nosi 27-28 to i tak duzo bo W 6-latek ma 28-29:)

chyba zaraz zacznie padac...a mialam ochote jakis spacerek zrobic z alanem.wcozraj mama z wiesiem wpadli do nas bo wracali znad morza , posiedzili troche i pojechali. nie minely 2 minuty i telefon ze mam rafala pakowac bo oni go zabieraja na dwa dni ;)bo tak plakal za nimi.

czesc blond
no Hesia duża jest jak na swój wiek, albo mi się wydaje... od Misi wyższa na bank. Myślę że o głowę a myślałam że tak do uszu sięga... jednak przyjechałam do domu (po krótkich odwiedzinach u Future) i stwierdzam że Hesia dużo większa jest... albo moja za drobna, sama nie wiem.
Ale patrząc po Fruciu jak był w jej wieku (Misi) to bodziaki miał ok na sobie a Misi odstają po bokach, sa za szerokie wszystkie! Buty które nosił jako roczniak to Misa założy chyba na dwa latka hejheheheheh ;-) Spodnie wszystkie za szerokie są na Misie po Fruciu. spadają jej z dupki.
Jak nie umial jeszcze chodzić zakładałam mu pewne adidaski jak zaczol chodzic (mial rok) to juz dawno na niego za małe były a Misia dopiero z nich wyrasta a raczej są na styk, ale juz jej nei zakłądam bo wydają mi sie ciasne....

kazde dziecko inne nawet rodzienstwo jak bylo w tym samym wieku, taka natura,
u nas mloda jak miala 1,5 roku nosila buty roz.21:-D a teraz nosi 33:-) a starsza 39-40 zalezy od buta i firmy
starsza jak miala 7 lat miala wzrostu 130cm a mloda jakies niecale 120cm no i ciuchy jedna po drugiej nie nosi bo zwyczajnie nie pasuja i juz nie ten fason niektorych:sorry2:
blond pogoda na spacer sie nadaja,

Witam

Ja po pracy, młody po żłobku.
Siedzimy, na obiad dziś pizza, właśnie podgrzewam w piekarniku.
Młody puzzle układa.

marzenka- właśnie ja jak młodemu pumki kupowałam to na początku zamówiłam rozm. 26 bo tak mi z cm wychodziło, a jak przyszły okazały się za duże i wymieniałam, oczywiście jeszcze przesyłki musiałam pokryć, w sumie drogo to wyszłop, bo za przesyłki 3 razy płaciłam:sorry2:

Ja pierwsze butki dla młodego na rok kupiłam 20:-)
Mój to taki średniaczek, nie najmniejszy, ale też nie najwyższy w grupie, gdzieś tak po środku, ciuchy nosi na 98 czasami 104, ale ma jeszcze kilka na 92, a krótkie spodenki to nawet ma na 12-18m-cy, wtedy to byłby rybaczki:-)

aneteczka i jak pizza?
a gdzie reszta :baffled:? ja dzisiaj 3 pralki prania:eek::oo: ale juz koniec mam nadzieje ze bedzie spokoj chciaz na 3 dni:-D my jutro jakie miecho zapodamy na obiad bo dawno nie bylo

jestem i jaaaaaa...
ide chyba spać zaraz, usypiałam młodą i samej mi się zrobiło tak błogo że chyba długo nei wysiedzę już...
w obiad jakos zrobilam drozdzowe ciasto i już prawie nie ma! Nie byla to typowo duża blacha jak zwykle ale kurde mają spust Ci moi chlopcy... dawno słodyczy nie było u nas ;-)
Z nowinek to odkryłam kolejne dwa zęby u Misiuli... czwórki.

aneteczka jak pizza ;-)
ciacho no to miałaś prania.... ale wiatr u nas i mi moje pranie schło godzinkę tylko hehehe ;-)

reklama
ja niewiem jak z tymi butami co mi sie podobaja to duzo negatywow ze az sie odechciewa kupowac ..
mojej kolezanki syn jest straszy o pol roku i nike nosi 27 wiec chyba raczej mu kupie 27..poki co narazie sie wstrzymuje zajde moze do jutra do goscia moze bedzie mial jakies nowki albo do sklepu z takimi butami a jak nie kupie to przynajmniej poprzymierzam i bede wiedziala co i jak:tak:
ja troche polezalam ale w sumie powiem wam ze myslalam ze gorzej bede sie czuc poprasowalam umylam podlogi w kuchni ogarnelam na spokojnie i mam luzik.jutro na rano hmmmmmm dawno nie wstawalam tak wczesnie:szok:teraz conajmniej spie do 7-30;-)a tu mi przyjdzie wstac o 5 a i moj do pracki od jutra:tak:ciekawe na jak dlugo
larvunia moj nosi teraz 98-104 21 rozmiar chyba mial tak jakos jak mial roczek z tego co kojarze ja wogule lubie mojemu kupowac troszke wieszke rzeczy..niech ma na dluzej,,spodnie dresowe kupilam mu 2 pary do przedszkola to na 104-110 chyba tak jest i sa troszke za duze ale co tam maja sciagacz to akurat dlugo ponosi..
czekam az babka przywiezie w czwartek caly komplet dresow to tez kupie mu do przedszkola..dzis udalo mi sie kupic dzinsy na gumce w kumpie za 10zl fajne akurat bedzie mial do przedszkola..tylko jeszcze te nieszczesne buty......
aneteczka powiedz mi czy miloszek grzeczny jest?moj jakis bunt chyba przechodz strasznie niegrzeczny jest..zrobilismy mu kare na zabawki nie chcial zbierac to wszytsko to co lezalo do wora i tyle widzial:szok::-D
ciacho ja dzis rosol zrobilam mam jeszcze nalesniki i salatke z feta mam zamiar robic dawno nie jadlam:tak:
no nic na dzis zmykam juz

Do góry