reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

no to bedziecie ubozsi o 120 euro ale masz racje nie majatek a spokoj chociaz bedzieci miec,
a to ze na polskich blach to na bank dlatego was capneli, oni sa przewrazliwieni

reklama
no to bedziecie ubozsi o 120 euro ale masz racje nie majatek a spokoj chociaz bedzieci miec,
a to ze na polskich blach to na bank dlatego was capneli, oni sa przewrazliwieni

Tak jak mowisz bede spokojniejsza jak znowu nas capna do kontroli hehe :tak:
jezdzimy dalej na polskich bo jak wiadomo to zawsze taniej..
placimy na rok nie cale 500 zl za auto a tutaj jak sie dowiadywalismy to byloby 100 euro na miesiac wiec roznica jest niezla
bo tyle co tu na miesiac to ja mam juz rok oplacony wiec narazie tak jezdzimy :tak::tak:

Uciekam kolacje zrobic a potem spacerek z czworonogiem :tak:

wczesnie wychodzisz na wieczorny spacer, my z nasza tak 22-23 bo ona do 7-8 rano nie wytrzyma jakbym z nia o 20 wyszla ale co pies to inaczej
ja uciekam milego wieczoru:-)

wczesnie wychodzisz na wieczorny spacer, my z nasza tak 22-23 bo ona do 7-8 rano nie wytrzyma jakbym z nia o 20 wyszla ale co pies to inaczej
ja uciekam milego wieczoru:-)

No ja wychodze najpozniej po 20...bo potem to ja juz w pizamke wskakuje :-D
i boje sie o ciemku chodzic :tak:

Moj jak teraz zrobi to do rana do 8 wytrzymuje :tak: bo tak rano przed 8 dopiero wychodzimy :tak:
a w razie wu w lazience mam jeszcze ta mate wylozona taka mala i jak go przydusi w nocy to tam siuski robi ale teraz rzadko juz...powiem ci ze wlasnie dlugo trzyma :tak:

Dobra lece...:-)

Hej laseczki
wrocilam wlasnie z dworku do chalupki..
dzis policja nas zatrzymala haha jechali za nami kawalek a potem wlaczyli migacza polizei :-D ze mamy zjechac wrr...

Mycha wszystkiego najlepszego dla synka :-):-) nie martw sie zrobicie urodzinki i torcika w innym czasie ;-)
a sytuacji z rodzina wspolczuje....co do pracy to mezus juz nie bedzie wyjezdzal tam do Niemiec gdzie jezdzil??

Wstawilam sobie zupke juz na jutro :tak:

Owca niestety nie będzie tam jechał, dlatego coś innego szuka. Tam załatwił mu były pracodawca w sumie u swojej rodziny i jak zarobił i oddaliśmy to co byliśmy im winni to wtedy się Go pozbyli i go zwolnili stąd no i tam też juz nie ma po co jechać a nie powiem bo jak tam pracował to żyło Nam się o niebo lepiej!

owca to niezle trzyma, moja by tak kolo 5-6 rano juz piszczala bo ona w domu sie nie zesika
mycha to wredni ludzie nie ma co, a wiadomo na zachodie wiecej sie zarabia

hejka

pogoda nie nastraja, jakoś do pracy muszę dojść, od poniedziałku jeżdżę autem, a dzisiaj jeszcze komunikacja i to z przesiadkami.

Mycha- a nie może twój spróbuje na opiekuna osób starszych jak załapał język, mężczyzn też potrzebują szczególnie z prawkiem i silnych do podnoszenia.

Owca- dobrze, że wam nie wlepił mandatu, masz kobieto dar przekonywania :-)

reklama
Dzień dobry :) U nas po staremu jakoś się kula od wczoraj - zrobiłam sobie z małą wycieczkę rowerową po okolicach i tak 2 godzinki jeździłyśmy :)
Mycha STooo latek dla synka !! Zdrówka !!
Owca to Ci policja nooo :)) hehe ale zapłacisz i już będziesz spokojniejsza jeździła :)

Do góry