reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hej ho
Marzenko no u mnie to raczej chłopak będzie ;)
Jadźka Kroma co do puchnących nóg - też mi puchły a była zima więc chyba słońce tu nie ma znaczenia ... A co do ciuszków - ja dla bobasa też nic nie kupuje moze na wyjscie ze szpitala cos nowego a tak to mam full ciuszków po Amelce :)
No i czekam na ruchy hehe :p
Kroma pokaz sukienke - ja nadal nie mam ciuchów na komunie ;(((
miłego dnia kobietki ! szkoda, że to nie piątek :(

reklama
Hej
Mi też dzionek leci. Rano zaprowadziłam młodą z Pawełkiem, zaszłam na zupę kupić, juz prawie gotowa. Sąsiadka wleciała na kawkę potem po Zuzie biegiem no i teraz mam chwilkę. Na 17 na zebranie do p-la i tak będzie wieczór. Leci mi czas:tak:

Hej...
ja tez dopiero siadlam z kawa !!
wrocilam o 13 do domu , to szybko obralam na frytki dla mlodej ziemniaki
do tego mialam mini schabowe :tak::tak: potem po mlodego i dopiero wolne...
jeszcze pranie na balkonie czeka ale to za chwile ;-)
Pogoda dzis piekna 25 st. ale widze ze od jutra ochlodzenie do 10 st. i deszcz :wściekła/y:oby sie nie sprawdzilo...

Marzenka jestem zabiegana jak widzisz ;-) kupuj kupuj ciuszki po troszku to potem nie odczujesz ;-)
a takie fajne , slodkie sa ze trudno sie oprzec :-D ja wczoraj tez kupilam fajne rozowe bluzeczki takie malutkie na 68 dla siostry i to za 1 euro byly przecenione :tak:..

Yolanta cos malo cie tu u nas ostatnimi czasy:sorry: jak synus sie miewa ? zaraz mu roczek stuknie :tak:

Kroma pokaz kiecke a najlepiej ubrana na sobie :-D;-)..za 50 zl to grzech byloby nie kupic :tak:

Megi a Zuza do ktorej w przedszkolu jest ? teraz chyba na ranna zmiane chodzi ?

Milego popoludnia kobitki !!

hej

Pokaże zaraz fotkę ze strony bo u mnie problem ze zgrywaniem fotek jak M nie ma bo ja nie mam kabla. A reszta fotek po weselu.
Ja mało noszę kiecek bo mam żylaki teraz i nie pokazuję nóg. Więc się będę cieszyć jak nie będzie upału to wtedy założę rajstopy kryjące i nie będzie widać nic.

Zobacz załącznik 554472 Dokładnie dałam 53 zł chociaż na metce było po przecenie 70 zł, ale chyba jeszcze jakiś upust był 25%tego dnia. Kupiłam ją w Askanie w Orsay.
Marzenka- zdrówka dla małego.

Ostatnia edycja:
Kromus widze ze ladna taka biala, subtelna tylko szkoda ze nie idzie powiekszyc zdjecia...ale jest ok :-)

ja odkurzylam , pranie sciagnelam i ide do sklepu bo nie ma chleba w domu...:cool:

kroma ladna;-)
a ja myslalam ze ty niechcesz zeby zimno bylo:-Da ty wlasnie bys chciala;-)a jak w lato bedziesz chodzic?przeciez nawet w leginsach bedzie goraco....ja jak juz to ubiore kiecki do kolan..krotszej nie bo uda brzydkie celuit wyszedl bo nie biegam nie nie napewno nie ubiore:-D
owca pozniej juz pewnie sobie tak nie pojde do lumpa jak teraz bo nie bede miala jak wiec trzeba korzystac;-)
my bylismy na malych zakupach...zrobilam salatke z miesem i rogaliki wlasnie zajadamy;-)dobre wyszly;-)jutro do sniadanka beda wysmienicie plus kakao;-)Rogaliki drożdżowe z konfiturą - FoodMag
jak dobrze ze ja nie mam zadnych takich imprez :-)

reklama
Do góry