reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

MARZENKO ja ciągle jestem przekonana że u mnie chłopczyk siedzi :p może dlatego się tak podświadomie powstrzymuje :p Jak narazie to jest 1 chłopczyk i 2 dziewczynki w drodze, ciekawe czy będzie równowaga :-)
A my najpierw wstawiamy okna, kładziemy dach i wtedy scianki trzeba poprzestawiac, schody zrobic, wykończyc środek, a z zewnątrz to raczej pod koniec, bo środek trzeba zrobic żeby można było mieszkac

MADZIARENA i ty jeszcze chcesz ciepłego lata? szwagierka z jednym chodziła zimą z drugim latem, i mówiła że jeśli o puchnięcie chodzi to właśnie gorzej było... Dobrze że latem chociaż ten luksus że japonki ubierzesz :-)

KROMA śliczna sukienka

M dziś w końcu samochód zrobił... zresztą chyba, bo już nie trzęsie, rano się okarze bo kumpel mu komórką błędy sprawdzi to będzie wiadomo czy to to... oby

Okna już dokładnie wymierzone, dziś był facet... Po majówce montujemy i dach trzeba organizowac :-) Kurde mam taką ochote pomóc tam M z karczowaniem i sprzątaniem :-( Ale on mi ruszyc tam nic nie pozwala... eh...

reklama
kroma ładna sukienka, podoba mi się:)
owca no Zuzia ma na rano, dokładnie na 7.00 ale jak większość rodziców prowadzę ją przed 8 albo na 8.00
2 razy ma do 11.30 pn,pt a od wt-czw do 12.30 No i już wiem że od września też pierwszy semestr na rano będzie a drugi na 12.00-17.00 No i żadne z 5-latków z naszej grupy nie idzie wcześniej do I klasy. Po zebraniu ok.

Ciasteczko- ja nie ubiorę już różu bo będę wyglądać za grubo. Ostre kolory powiększają. Mam jeszcze jedną sukienkę złoto czerwoną i wyglądam w niej na większą. Mi się spodobała taka żółta, ale bym wyglądała jak pisklę. Kolory żywe zostawię sobie na po porodzie.

Marzenka- ja mam takie żylaki na łydce aż po stopę, że dotknąć nie mogę, strasznie to wygląda. Pali mnie i boli, więc wystawiać nie mogę na słońce. Z Arkiem to samo miałam i łaziłam w legginsach. Trzeba jakoś pocierpieć. Dobrze, że na razie nie ma ciepła i nie zapowiadają się upały, ale wiem, że prędzej czy później nadejdą. Ja na wsi mieszkam to mnie mało kto widzi, więc tu będę śmigać odsłoniętymi nogami. Mam taki bandaż uciskowy na takie zmiany.

A jutro zaćmienie księżyca. O 22 będzie widać. Dzisiaj pełnia.

dzien dobry laski
kroma no w rozu na wesele i takich oczojebistych kolorach to moze nie, panna mloda ma blyszczec
napisalem ze nie moj kolor bo ja wygladama w takich kolorach jak rozmyta:-D:-D ostatnio kupilam sobie kiecke taki ladny zielony wpadajacy delikatnie w turkus z biala wstawka po calosci bardzo fajna:tak:
jadzka to sie kreci z budowa:-)

hej hej
ale się wczoraj narobiłam - zielska nawyrywałam, chodniki wyczyściłam, piaskownicę Amelce do zabaw przygotowałam i rowerkiem pojeździłam. Ale rower to zły pomysł w ciązy :p nie miałam sił pedałowac - jeszcze z Ami w foteliku :p
Kroma sukienka fajna - będziesz druga Pani młoda :p
Ja to juz wogóle sama nie wiem co na siebie włożyć, dziś do pracy założyłam dzinsy zielone i juz siedze w leginsach bo mnie w brzuch piły ...
Jadźka u mnie na razie lekarze mówią, że chłopiec - zobaczymy czy się sprawdzi :)
Przyszły mi te dzinsy i załuje, ze nie wzięłam rozm. 38 :/ tak samo jak kupiłam w h&m sobie filoletowe spodnie i tez 40-stka - leża i czekaja bo mi z tyłka lecą :/ ehs ... pozyczyłam komus spódniczkę z h&m ciazowa, ogrodniczki i mi nie oddała i dupa nie mam teraz :/ a mówi że oddawała i weź tu bądź mądry.
Muszę jakiegoś placka upiec na komunię bo się zadeklarowałam, że pomogę dajcie jakiś pyszny sprawdzony przepis please .... Ciasteczko ;)))
uciekam workować bo nie wiem czy czasem od pn/wt wolnego nie bede miała.

reklama
Do góry