reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
hejka

Ja dzisiaj mam zawalony dzień, po weekedzie trzeba nadrobić, pranie, prasowanie, sprzątanie.

Pr- moja Olka też ma gile zielone i kaszle. Zdrówka dla Jaśka i Amelki,

Ja mam dzisiaj wieczorem Gina. Ciekawa jestem ile urosło, bo mnie kopie tak mocno jak nigdy. A tak przechwalałam, że spokojny jest.

kroma dziec pelen energii ale zazwyczaj jest tak jak sie cos zje np.slodkiego albo cos co daje powera:tak:
a ja nie czuje stop, lazilam 2 godziny za spodniami dla straszej, powalilo tych producentow same jeansy skinny, nie ma innych modeli a wiadomo nie kupie jej jeansow za 300zl oryginalnych:baffled:

hejka
kromuś jak tam twój wiercipięta w brzuszku? jak wizyta??
My też u lekarza z dziećmi byliśmy. Gardełka zaczerwienione jak to pani dr określiła po troszku wszystkiego. Nie mają całe szczęście antybiotyku, syropki, kropelki itp a Pawełek inhalacje z tego względu że jemu one szybko pomagają na kaszel więc kilka dni i miejmy nadzieję choroby odejdą.
Zdrówka dla chorych dzieciaczków.

no hej. Rano pojechaliśmy do lekarza, Guciowi zaczęło ropieć oczko. Zadzwonilam do rpzychodni, nie bylo miejsc, przeniosłam się do innej przychodni. miałam dość. Lekarka przyjęła nas od razu. Guciowi oczko zaczęło ropieć od Nasivinu, bo powinno się go tylko 4-5 dni stosować. ja stosowałam 6 dni. Lekarka powiedziała, że katar zaczął wychodzić kanalikiem łzowym. oczywiście to przenośnia. ale katar zatkał po prostu kanaliki. Guciuś ma dobry humor, gorzej z helenką. ma zapalenie oskrzeli. oboje antybiotyk. Ona jest nieznośna.
aha, wczoraj przywiozłam babcie na długi weekend do nas. rano jak jechałam do lekarza, to babci coś noga zdrętwiała, jak wróciłam, to miała już niedowład nogi i ręki, i spowolnioną mowę. Zawiozłam ją na izbe przyjęć i przyjeli ją na oddział. Paranoja dziś. nie wiem jak się nazywam. Babcia płacze, bo chce do nas, ja płaczę, bo nie wiem co to będzie. dzięki Bogu Zenki śpią od 20. ide się zaraz zawijam lulu, bo to może długo nie potrwać.

acha, babcia ma udar.

eZoja - śpimy z Guciem w znaczeniu, ze u nas ma swoje łóżeczko. nie spi z nami w łóżku. chodzi o to, ze on się jeszcze budzi, ja go karmię minimum raz, rano, i on wstaje o 6 codziennie, a helenka zazwyczaj śpi ładnie do 8-9 rano, więc po co mam go przeprowadzać do pokoju do niej> żeby się budziła w nocy? bez sensu. niech chociaż ona śpi, jak przestanie się budzić mały, to go przesiedlę ;)

Kroma
- no chcielibyśmy do końca roku, ale nie wiemy czy się uda... ale takie są plany. zobaczymy ;)

Pr - to kciuki trzymam mocno.

hej
kroma daj znac jak po wizycie?
po weekendzie zawsze tak jest ze trzeba nadrobic:-Dja mialam wczoraj tez prasowac ale jakos nie bardzo wczoraj bylam,,dwa razy zaliczylam drzemke w ciagu dnia..dzis chyba tez nie lepiej..
future zdrowka dla babci i dla dzieci tez..
megi mam nadzieje ze nic wiecej sie z tego nie wykluje...ja mialam isc tez na kontrole ale narazie daje spokoj,,widze poprawe wezmie syropy do konca i zobaczymy jak bedzie..wczoraj mu dala rower na dworze i po nim dopiero zaczal kaszlec wiec narazie spokojne spacery i zabawy poki co..
ciacho no bezsens zeby za tyle spodnie kupowac...bo ile ona je ponosi...ja teraz tylko alladynki nosze i leginsy...zadusilabym sie w dzinsach:tak:

Dzien dobry !!
u nas dzis slonko z rana swieci moze bedzie cieplo ,
juz sama nie wiem ta pogoda dziwna w tym roku maks.15 st ostatnio :cool:
jutro mamy wolne ale tylko jeden dzien a czwartek, piatek juz normalne dni...:tak: tu nie ma 1,2,3, maja wolnego :no:
Zaraz sie zwijam i jade na 3 godz do pracy :tak:..
Wczoraj mialam dziwna sytuacje w domu mloda poszla na kompa do siebie i mowi ze nie zapala sie i puszka od internetu tez wygasla hmm...patrze a w 3 pomieszczeniach nie mam pradu a tv dziala :confused:
no to za telefon do emka to kazal mi zajrzec w korki i mamy takie 8 sztuk malych i jeden byl odwrocony w inna strone jak te inne to mowi zebym go podniosla , i tak zrobilam i cos lekko strzelilo :szok:
to zostawilam emek wrocil zrobil i gitara wszystko dziala :-D
To kompa odpalamy i nie dziala , chyba mloda chciala odpalic i spalil sie i spowodowal spiecie i dlatego nie bylo pradu...
no ale kompa nie ma chyba padl zasilacz bo wogole nie reaguje :confused:
Dzis pojedziemy do media markt kupic mam nadzieje ze beda takie same...bo nasz stary i z pl :tak:
To sie rozpisalam :-D

Future zdroweczka dla babci mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze i dla dzieci tez zdrowka :tak:

Megi macie teraz dni mcza ? bo moj brat pojechal :tak: jakos szybko przewaznie w czerwcu zawsze byly :tak:

Kroma jak tam u Gincia ?

Zdrowka wszystkim , wspolczuje ze tak wam dzieciaki choruja u mnie odpukac jest ok i rzadko odwiedzamy lekarza
zeby nie sklamac moze 2 razy do roku :tak:

Aha pisalam ostatnio ze mam w poniedz.rozmowe takze wczoraj bylam rodzinka mila, sympatyczna
4 pokoje mieszkanko 100 mkw. udalo sie i zaczynam w nastepnym tygodniu we wtorek
:-)

Uciekam milego dnia :-)

Ostatnia edycja:
hejo owca
to super ze ci sie udalo;-)
kochana u mnie czesto spiecie jest przewaznie jak wlacze odkurzacz wylacze i znow go wlacze wtedy musze wlasnie ten wtyczek podniesc...tak tez sobie zalatwilam kabel do laptopa teraz sie nauczylam i jak nie uzywam do wyciagam wtyczke z pradu w razie czego..
u mnie tez ladne sloneczko swieci..musze dzis do miasta kwiaty zakupic na balkon ciekawe czy;-) juz beda pelargonie bo ostatnio nie bylo..zostawie u mamy a m odbierze przeciez nie bede dzwigac :-D

hejoł
Kroma jak wizyta ?
Ja dzisiaj mam wolne ale zapiernicz od rana, zaraz jadę na zakupy potem jakis obiad upichce placek upieke na jutro no i w czwartek na komunie bede piekła. Musze jechać małej jakas bluzeczke ładną kupić na komunię :/
Owca gratuluje nowej pracy ;)
Ja jak na razie to tylko dzinsy nosze, w leginsach wydaje mi sie ze mam duzy tyek :p
Future zdrówka dla dzieci no i szybkiego powrotu do Was dla babci ! Co to sie porobiło ...
Moja Amis juz zdrowa, codziennie lata po dworze w cienkim rekawku i je lody - na razie odpukać jest dobrze ... moze potrzebuje troche zahartowania hm ... ja dalej mam katar - pewnie jakas alergia :/

reklama
hej laski
owca ale numer no ale to elektryka z nia roznie bywa
marzenka a ty nie wymienilas kabli na nowe jak remont robilas? stare aluminiowe kable masz?
madziarene a ty chyba przesadzasz, ze w leginsach duzy tylek:confused: zakladasz tunike i heja a poza tym jestes w ciazy to co sie bedziesz przejmowac co inny powiedza...

Do góry