reklama

Grudniowe mamusie 2008

Mieszkamy w Warszawie na Gocławiu koło Promenady.

A jak kojarzysz radio to Ci powiem, że mój mąż był jednym z założycieli tego radia. Teraz to jest Eska Starachowice:-)

Ja nie jestem ze Starachowic, ja jestem z Wołomina.

A Wy gdzie mieszkacie?

reklama
Cześć dziewczyny:)
Byłam wczoraj u lekarza i moja gin powiedziała,ze to badanie na przezierność nie jest konieczne,a jak już mam za to płacić to lepiej w 20 tc.kiedy już będzie wszystko widać.Dała mi skierowanie na kolejne badania i to wszystko na razie:)

Ale badanie na przezierność karku nie jest płatne bo robi się je podczas normalnego USG w 12 tyg. ciąży.
Lekarz na monitorku mierzy kark dziecka oraz sprawdza wszystkie narządy i kość nosową i to badanie jest obowiązkowe.

Nie jest to badanie prenatalne . Zwykłe USG rozwojowe.

Mieszkamy w Warszawie na Gocławiu koło Promenady.

A jak kojarzysz radio to Ci powiem, że mój mąż był jednym z założycieli tego radia. Teraz to jest Eska Starachowice:-)

Ja nie jestem ze Starachowic, ja jestem z Wołomina.

A Wy gdzie mieszkacie?

O super Warszawa może się spotkamy. My mieszkamy na Białołęce. A radio Eska Starachowice tez znam choć nie słucham:baffled:

Z teściowymi chyba rzadko się można dogadać.
Ja się z moją też specjalnie nie kocham , ale nie jest tak źle, tym bardziej, że ona mieszka po drugiej stronie Atlantyku ;-). Za to mój teść jest dusza-człowiek i trochę ją temperuje. Mąż się jej gadaniem nie przejmuje, a jak ona przesadzi to ją ochrzani i jest wtedy spokój.:-) Najważniejsze że mój mąż jest po mojej stronie:-).
Co do ciąży dziadkowie cieszą się strasznie i targują się który z nich wózek kupi:-D

Z teściowymi chyba rzadko się można dogadać.
Ja się z moją też specjalnie nie kocham , ale nie jest tak źle, tym bardziej, że ona mieszka po drugiej stronie Atlantyku ;-). Za to mój teść jest dusza-człowiek i trochę ją temperuje. Mąż się jej gadaniem nie przejmuje, a jak ona przesadzi to ją ochrzani i jest wtedy spokój.:-) Najważniejsze że mój mąż jest po mojej stronie:-).
Co do ciąży dziadkowie cieszą się strasznie i targują się który z nich wózek kupi:-D

:-D:-D to z wózkiem dobre hihi
I super , że mąż po twojej stronie jest bo w innym wydaniu byłby koniec świata:baffled:

Znowu mnie tknęło,żeby Wam się tu wcisnąć.....Cieszę się że wszystko Wam sie dobrze układa,cały czas bardzo mocno Wam "kibicuję"no i trzymam kciuki za Was i Wasze Kruszynki.Trzymajcie się i życzę Wam pięknego weekendu.Pozdrawiam....

reklama
edee24 niemam doświadczenia w tych sprawach ale ja bede miała w 15 tygodniu przez brzuszek;-)
a co do teściowej to ja z nia niemam wogole problemow wrecz przeciwnie mamy bardzo dobry kontakt i zycze wam zebyscie tez taki mialy :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry