reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
hej dziewczyny...
u mnie tez już chyba coraz bliżej do porodu...wczoraj w pracy tak mi sie brzucho stawiało, że po przyjęciu czwartej nospy koleżanka mnie wykopała do domu :-)

To ty jeszcze pracujesz???:szok: Ale dzielna kobita jesteś! Podziwiam.

Paola - wzruszająca historia...Piękne.
A ja chyba nawet na groby dzisiaj nie pojadę. Nie chcę się znowu nadwyrężyć, w dodatku u nas zimno i pada. No trudno... Znowu uziemiona w domku jestem.

U nas śliczne słoneczko. A a siedzę sama w domu. Mąż pojechał z córami do Starachowic więc z nudów piekę ciacho :-) a jak upiekę to się biorę za prasowanie maluszkowych ubranek.
Jutro dopiero wyjdę z domu. Jedziemy do mojej mamci na obiadek. Ale to blisko. Tylko tak głupio cały dzień sama...:-( tzn. z Jasiem ale on jakiś mało gadatliwy jest :rofl2:

Yoka - o to dzieki za uswiadomienie!, moze ta kumpela co mi o tym mowila miala jakies wybrakowane...

Myszka - korzystaj!!

Ja wcinam jabluszko i zbieram sie powoli na zakupki.

Ja tez mam wyrzuty sumienia....oboje moi rodzice leżą na cmentarzu połozonym na drugim krańcu warszawky...w taki dzień jak dziś to 2 godziny jazdy...bo podobno korki koszmarne :-(
po za tym po wczorajszych cyrkach ze skórczami to bym sie bała iśc nawet od samochodu (około 1 km)...moja rodzinka za to wariuje w ogrodzie...palą ognisko dzieciaki szczęśliwe policzki zaróżowione...

reklama
Witam dziewczyny

Ja dzisiaj się bardzo źle czuje, brzuszek mnie boli jak na okres, jest mi niedobrze - chyba zostane dzisiaj w łóżku:-(, a miałam tyle rzeczy do zrobienia... poprasować ciuszki, poukładać w szafkach i posprzątać mieszkanie:-(.

Do góry