reklama

Grudniowe mamusie 2008

Hej kochane mamusie:-)
Dawno się nie odzywałam ale moja praca magisterska wciąga...po obronie będę nadrabiać zaległości...
Jeśli chodzi o kochanie się to ja jestem ostatnio strasznie na TAk:-D, aż się mój mąż smieje...Ale jestem zadowolona...choć musze się przyznać, że też troszkę się nieswojo czuję bo wiem że jest nas trójeczka:tak:

reklama
dagulla86- bardzo mi przykro czemu nie mogłaś zobaczyc swojego maleństwa:zawstydzona/y:, przeciez dla nas przyszłych mam to najpiękniejszy widok na świecie...:tak:, może faktycznie warto wybrac się prywatnie...

Jeśli chodzi o baraszkowanie w łóżku, to czytałam, że na dziecko raz- działa dobrze to kołysanie, a dwa -wzrost poziomu endorfin w organiźmie kobiety w czasie orgazmu. Po prostu mamie jest dobrze, więc i dziecku też.
Jeśli nie ma przeciwskazań to nie trzeba się obawiać. Wiadomo- trzeba sobie dobrać odpowiednią, wygodną pozycję i uważać na brzuszek. Może warto spróbować, choć nie ma co się zmuszać.
Ja tam sobie nie żałuje;-)

dagulla86- zupełnie nie rozumiem dlaczego nie pokazano ci dzieciątka :szok:...

Kurcze coś mi się zdaje, że lepiej za takie badanie zapłacić i wtedy nie ma żadnego problemu. Wszystko Ci lekarz pokaże i wyjaśni. Pieprzony NFZ:wściekła/y:...
Ja na szczęście mam kartę w LIMie (Z zakładu Piotrka) i tam się żaden lekarz nie patrzy na cennik, tylko wysyła na badania które mają być zrobione...

Mój mąż ma też wykupiony abonament rodzinny w Medicowerze, ale jak chciałam się zapisać to termin pierwszej wizyty podali mi zamiesiąc...:wściekła/y:, jakaś paranoja nie dośc że się placi to jeszcze trzeba czekać nie wiadomo ile... No ale cóz przynajmniej mam lekarke na miejscu...

dagulla86- wiem ze jest Ci przykro ze nie widzialas bejbika. Przechodzilam dokladnie to samo w mojej pierwszej ciazy, lezalam na "przyrzadzie" cala godzine , mierzyli , sprawdzali, wystraszyli mnie jeszcze ze cos nie tak a po godzinie wylaczyli kazali zejsc i isc do domku :baffled: Teraz 2 lipca mam umowiona wizyte na usg i zobaczymy jak tym razem wyjdzie ....a na prywatne to tak czy siak pojde:-D

dagulla86 przekaż odemnie temu lekarzowi co Ci robił usg że to PALANT ! Nie martw się...jeśli możesz to zrób prywatnie i się nie denerwuj. Widok dzidzi napewno zrekompensuje żal:-)

No szkoda dagulla , że nie widziałaś maleństwa......:baffled:
Rzeczywiście chyba musisz zapłacić za wizyte prywatną.

Ja mam pakiet w Centrum Damiania i tam mam full wypas USG:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry