reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Aga :-(:-(:-(:-(

Dziewczyny jak sie czujecie? Macie jeszcze jakies dolegliwosci? Mi praktycznie wszytsko przeszlo, zostało siusianie choc nie tak czesto jak wczesniej i jakos tak coraz ciezejmi, mecze sie itd.

Hej
Jeśli chodzi o mnie to po w miarę prostej powierzchni mogę spacerować godzinami,ale jak mam wejść choćby na pierwsze piętro to dla mnie horror...i czuję się tak jakbym przebiegła 10 km.Mam wadę serca ,która teraz w ciąży szczególnie mi dokucza...z siusianiem to u mnie jest różnie...czasami biegam co kilkanaście minut a np. ostatnio jak chciałam zawieźć mocz do badania to musiałam czekać kilka godzin zanim mi się zachce pomimo tego że wcześniej specjalnie wypiłam litr wody mineralnej:-)

Mi rowniez zmniejszyly sie nudnosci i wymioty, cale szczescie zreszta ;-) Do wczoraj jeszcze ani razu nie wstawalam na "nocne siusianie ", ale wczoraj bylam 3 razy:-) . Poza tym mam kryzys okolo 3-4 popoludniu, strasznie mi sie wtedy spac chce. A poza tym to raczej jest ok, juz nawet mi brzuszek sie zaokraglil tak gdzies od 3 dni.

u mnie znów dzidzia sie nie ruszała! już sama nie wiem - niby wszystko ok. ale...
na test pappa już za późno!a szkoda bardzo go chciałam zrobić i nie wyszło...

reklama
Arlets spokojnie moze akurat trafilas jak spal (moj tez sie polowe usg nie ruszal, dopiero pozniej sie rozbudzil) moze masz leniuszka, wazne ze serducho bije.

fasolkamaria ja tez okolo 4 kg :zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry