reklama

Grudniowe mamusie 2008

Ello...
U mnie wszystko ok, ale tak jak i wy co chwilkę latam do kibelka(ostatnio w czasie filmu- 4x- porażka). Nie mogę chodzić sama na zakupy , bo potrzebuje tragaża ;-), więc ten obowiązek w znacznej części spadł na Piotrka:-)(podobnie jak mycie okien, wieszanie firanek, pastowanie podłóg i inne). Żyć nie umierać!:-)

reklama
Witam was wszystkie:-)

Nie zagladalam przez dluzszy czas, bo jestem w Pl, i poprostu nie mam czasu. Wiecie jak to jest, przyjezdza sie i trzeba wszystkich "obskoczyc", wiec juz mam dosc:-(.
Aga Irlandia strasznie mi przykro :-(:-(:-(

Chcialam wam sie pochwalic, ze bylam wlasnie na usg , i moj maly wiercipieta ma juz 9cm i okazalo sie ze ma siusiaka miedzy nogami :-):tak::-D.Pan doktor powiedzial, ze jest wyraznie moszna z jąderkami:-D
Niewiem jak u was z przeczuciami, ale ja wlasnie mialam przeczucie na "chlopaka".
U mnie , jak zaczelam 3 miesiac, jak reka odjal wszelkie mdlosci i wymioty;-)

Super, że znasz już płeć:-D. Musze przyznać, że zazdroszczę, bo umieram z ciekawości co to mi w brzusiu rośnie. A że niecierpliwa jestem to się nie mogę doczekać.

Aga - strasznie mi przykro i smutno :(:(:(:(:(

Ja od czasu do czasu odczuwam ruchy dzieciaczka, choć w tym tygodniu jakby rzadziej, co mnie trochę martwi, zwłaszcza po tym, co napisała Aga. A usg mam dopiero 24.

Co do sypialni - u mnie ochota ogromna i przyjemność nie mniejsza, też tak było, w pierwszej ciąży, że bardziej obawiał się mój mężuś, że krzywdę dziecku zrobi, ale teraz jest już spokojny i używamy do woli. Bardzo dobrze wpływa to na mój nastrój i samopoczucie.

oceancity - gratuluję syneczka. Ja też czuję, że będzie facecik, drugi już :)

oceanity super że znasz płeć teraz sie już możesz do brządca osobowo odzywać...
Ja też już się nie mogę doczekać jak to będzie u mnie mam nadzieję, że dziś dostanę skierowanie na usg:tak:

reklama
Super imię:tak: bardzo mi się podoba, booo... jest takie oryginalne, tzn. ja osobiście nie znam nikogo kto by nosił to imię;-) ale jest super:-) gratuluje trafnego wyboru:tak:, Pozdrowienia dla Ciebie i szkraba :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry