Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No mi opuchlizna praktycznie wogóle nie schodzi...nie pomaga unoszenie nóg wyżej ani chłodne okłady...:-(...myślałam że to normalne ale teraz się trochę zaniepokoiłam.....tymbardziej że siusiam bardzo dużo...;-)No ja właśnie mam takie ala "adidasy" i są też na rzepy, i zaklejam je już na samych koniuszkach, a i tak mnie cisną jak choleradodam, że kupiłam je całkiem niedawno, specjalnie większe o rozmiar a nawet dwa, bo wiedziałam, że nogi będą puchnąć, ale że aż tak
, górne podbicie stopy ma chyba z pół metra
, i to nawet rano takie są... nie tylko pod koniec dnia
![]()
ty masz swoje zdanie w kwestii palenia podczas ciąży a ja swoje, nie ma co polemizować bo jak widać zdania i opinie są różne... jedni mino tego że są przeciwni to dają a raczej zostawiają sobie margines wyrozumiałości... inni nie...sawka zupełnie nierozumiem co Cie tak szokuje w moim toku myślenia???? Ja nikogo nie usprawiedliwiam bo również uważam że lepiej nie palić niż palić...czego sama jestem przykładem...ale może Cie znowu zszokuję bo ja jestem zdrowiutka...nie mam żadnych problemów z koncentracją itd....i zgodzę sie z Toba że podlega krytyce...jak najbardziej ale krytyka powinna być przemyślana .....
cudowną masz córcięmoja mysia wróciła i jak zapytałam jak tam było to pierwsze zaraz chwaliła sie tym ze smoczek dzidzi kupiła :-) a potem mówi mam cos jeszcze i wyciąga butle ! Paweł sie smieje ze koniecznie chciała kupic ze nie tylko smoczek ale to tez chce miec dla dzidzi wiec kupili i dopiero na samym koncu pokazała co sobie kupiła !!
normalnie wzruszyłam sie ze tak sama od siebie kupiła dla dzidzi za swoje pieniązki![]()
Wiecie co ?? A mój M właśnie się mnie spytał, czy planuję na dziś poród bo jak nie to On się browara napije:-)

dobre 

Misiówka...wrzuć kochana przepis na kulinaria na ta rybke po grecku. Nigdy jej nie robiłam ale bym chętnie spróbowała.....może na wigilie....Ja już zrobiłam pyszną rybkę po grecku na jutro, bo się wybieramy nad morze i nie będzie kiedy robić obiadku...

przyjeżdża 3 grudnia i wraca dopiero po nowym roku
jestem zadowolona bo pobędzie troszkę z nami :-) mam tylko nadzieje że zdąży na poród...
Super sie ogląda po takim czasie.