reklama
Myszqa
Fanka BB :)
A mi własnie pierwszy raz w życiu leciała krew z nosa. Normalnie się śmiałam jak głupia. Nawet jak kiedyś dostałam od siostry z piąchy w nochala to nic. A teraz po prostu wydmuchałam nos i kreeeeeewwww 
Mój Mąż po tym jak zaczęłam się śmiać stwierdził, że mnie poj...ało

Mój Mąż po tym jak zaczęłam się śmiać stwierdził, że mnie poj...ało

Mi krew z nosa leci kilka razy dziennie.....:-( a najlepsze jak leżałam na patologi i na obchodzie pytam sie lekarza czy to normalne a on mi na to że nie ale sie to zdarza i sobie poszedł.....A mi własnie pierwszy raz w życiu leciała krew z nosa. Normalnie się śmiałam jak głupia. Nawet jak kiedyś dostałam od siostry z piąchy w nochala to nic. A teraz po prostu wydmuchałam nos i kreeeeeewwww
Mój Mąż po tym jak zaczęłam się śmiać stwierdził, że mnie poj...ało![]()

Myszqa
Fanka BB :)
Mi krew z nosa leci kilka razy dziennie.....:-( a najlepsze jak leżałam na patologi i na obchodzie pytam sie lekarza czy to normalne a on mi na to że nie ale sie to zdarza i sobie poszedł.....![]()
Chyba bym wyszła z siebie i stanęła obok jakby mi tak powiedział

U
użytkownik 128317
Gość
ja miałam ten problem na początku ciąży, co chwila leciała mi krew z nosa tak do 3 miesiąca, teraz jest juz ok, tylko od czasu do czasuA mi własnie pierwszy raz w życiu leciała krew z nosa. Normalnie się śmiałam jak głupia. Nawet jak kiedyś dostałam od siostry z piąchy w nochala to nic. A teraz po prostu wydmuchałam nos i kreeeeeewwww
Mój Mąż po tym jak zaczęłam się śmiać stwierdził, że mnie poj...ało![]()
reklama