reklama

Grudniowe mamusie 2008

Misiówka no mój tez ostatnio tak mnie wkurza, ze szok, juz się zaczełam zastanawiac czy nie przezywa ciązy razem ze mną, ma dziwne humorki i narzeka jakby to jego bolało krocze i miał wielki brzuch. |A wiecznie zmeczony oczywiscie :crazy:

reklama
A mi własnie pierwszy raz w życiu leciała krew z nosa. Normalnie się śmiałam jak głupia. Nawet jak kiedyś dostałam od siostry z piąchy w nochala to nic. A teraz po prostu wydmuchałam nos i kreeeeeewwww :-D
Mój Mąż po tym jak zaczęłam się śmiać stwierdził, że mnie poj...ało :rofl2:

Myszqa - wczoraj też mi leciała, hehehe.

Agacia - a najlepszy tekst mojego mężą ostatnio to: "Wiesz co... ja sobie tego porodu nie wyobrażam normalnie..." Myślałam, że go połknę...

A mi własnie pierwszy raz w życiu leciała krew z nosa. Normalnie się śmiałam jak głupia. Nawet jak kiedyś dostałam od siostry z piąchy w nochala to nic. A teraz po prostu wydmuchałam nos i kreeeeeewwww :-D
Mi krew z nosa leci kilka razy dziennie.....:-( a najlepsze jak leżałam na patologi i na obchodzie pytam sie lekarza czy to normalne a on mi na to że nie ale sie to zdarza i sobie poszedł.....:confused:

Z ta krwią z nosa to chyba jakies osłabienie organizmu. Przy koncu ciązy to chyba się zdaza, mi ostatnio tez leciała przy kazdym wydmuchaniem nosa. A jak byłąm w szpitalu to co druga cięzarna miała krwotok z nosa.

ja miałam ten problem na początku ciąży, co chwila leciała mi krew z nosa tak do 3 miesiąca, teraz jest juz ok, tylko od czasu do czasu

reklama
Wogóle niektórzy lekarze byli mocni...kumpelka z łóżka obok pyta się na obchodzie(leżała z zatruciem ciążowym) co z nią dalej....jak jej wyniki...a on do niej:"a skąd ja mam to wiedzieć...przecież ja nie jestem z tego oddziału.....":confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry