reklama

Grudniowe mamusie 2008

MARZYCIELKA fajnie się masz, ja też lubie jak coś się dzieje. Życzę wszystkiego najlepszego w przygotowaniach ,szkoda ze za mną już dawno takie emocje, na każdego przychodzi pora, napisz co tam po wizycie, ja też dziś idę do gina zobaczymy z jakimi wiadomościami wróce. CIESZ SIĘ ŻYCIEM-MASZ SWOJE PIĘĆ MINUT

Dzieki i masz rację , że powinnam sie cieszyć dawno nie byłam tak szczęsliwa a to przede wszystkim dzięki mojej kruszynce i michałowi:-)

Oczywiście po USG dam znać co i jak :tak:

A Ty masz wrócić z samymi dobrymi wiadomościami:-)

reklama
Witam sie z rana.

Wczoraj wieczorem nieżle sie wystraszylam, juz w czasie meczu zaczal mnie bolec brzuch, tak z boku i dosc wysoko, to byl taki bol jakby mnie zlapala mega kolka i nie chciala puscic i tak dosamego usniecia, niezle sie nameczylam, no i wystraszylam bo po kilku godzinach zaczelo mnie to niezle niepokoic. No cóz dzis narazie mnie nie boli.

Marzycielka na która masz usg? Ja mam jutro na 12 juz mam cykora i ciekawa jestem coz to za płeć :tak:

Naniosłam wszytskie zmiany, przejrzalam jescze wszytskie moje PW zeby nikogo nie ominac.

Witam sie z rana.

Wczoraj wieczorem nieżle sie wystraszylam, juz w czasie meczu zaczal mnie bolec brzuch, tak z boku i dosc wysoko, to byl taki bol jakby mnie zlapala mega kolka i nie chciala puscic i tak dosamego usniecia, niezle sie nameczylam, no i wystraszylam bo po kilku godzinach zaczelo mnie to niezle niepokoic. No cóz dzis narazie mnie nie boli.

Marzycielka na która masz usg? Ja mam jutro na 12 juz mam cykora i ciekawa jestem coz to za płeć :tak:

Naniosłam wszytskie zmiany, przejrzalam jescze wszytskie moje PW zeby nikogo nie ominac.

No to ładnie miałas z ta kolką:szok:
Ale już lepiej??

Ja mam na 20.20 USG z tatusiem dzidzi :tak:

A Ty nie martw się jutrem będzie dobrze!!

marzycielko ja mam usg na każdej wizycie i bardzo się z tego powodu cieszę...bo za każdym razem oglądam mojego szkraba i słucham jak bije maleńkie serdunio:-):-):-) no i zawsze wychodzę z gabinetu z przekonaniem że wszystko jest ok a to daje mi duży komfort psychiczny:-):-)
Pozdrawiam

marzycielko ja mam usg na każdej wizycie i bardzo się z tego powodu cieszę...bo za każdym razem oglądam mojego szkraba i słucham jak bije maleńkie serdunio:-):-):-) no i zawsze wychodzę z gabinetu z przekonaniem że wszystko jest ok a to daje mi duży komfort psychiczny:-):-)
Pozdrawiam

Ja też tak bym chciała:zawstydzona/y:

Ja mam np. nromalną wizytę a na niej po 2 - 4 tyg. skierowanie na USG i tak się to powtarza.

Dlatego właśnie dzisiaj tak to przeżywamy z michałem. On już nie moze sie doczekać. Teraz siedzi w pracy i pisze mi maile , że dla niego jest niesamowite jak mały człowiek może rosnąć w moim brzuszku a potem on bedzie go nosił na rękach !:-)

marzycielka my sobie czasem tak patrzymy na Cyprianka i myslimy ze byl kiedys taaaaki maluśki, ze powstał z takiego plemniczka i jajeczka, jak to mozliwe, takie cudo!!!:tak:

ha ha ha ja już nie mogę się doczekać PORODU i jak zobaczę tą kruszynkę na rękach to chyba pobeczę się na maxa i powiem Wam , że na razie nie boję się porodu i bólu byle tylko zobaczyć tą małą istotkę :-):-)

reklama
Marzycielko super, że tak radośnie tu dzisiaj nas powitałaś. Buzia mi się od razu rozpromieniła:-D.Jestem strasznie ciekawa, czy już dzidzia wam pokaże co tam chowa.

Ja na usg idę jutro, ale nie liczę na to, że maluszek się ujawni. Przy ostatnim badaniu spał sobie i nie dało się go obudzić ( to chyba po mamusi ma:-D)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry