reklama

Grudniowe mamusie 2008

Bede trzymac kciuki dziewczyny za was, z calej sily, zebyscie sie dowiedzialy, co nosicie w brzuszkach!!!:tak::tak::tak:
Wiecie co, mam taka wysypke na dekolcie, jakby potowki czy cos, i to juz dosc dawno:no:nie za fajnie to wyglada, mysle ze to od hormonow, bo uczulenia na nic nie mam:baffled:. I najlepsze jest to, nie moge nosic jeansow:baffled::baffled::baffled: Nie chodzi o to, ze sie nie dopinam, ale tak mnie swedza nogi, jakby mi miliony mrowek tam weszlo:no:No jakbym miala uczulenie, w innych spodniach tego nie mam, tylko jeans:crazy: Wiec zostaly mi legginsy i dresy:zawstydzona/y:Milego dnia wszystkim!!;-)

reklama
marzycielka ja przy pierwszej ciazy tez sie nie balam porodu, teraz wiem co mnie czeka i sie boje!!!1 :baffled:

Zapominajka no musza sie ujawnic, ja powiem lekarzowi zeby robil tak dlugo az znajdzie :-D

Marzycielko super, że tak radośnie tu dzisiaj nas powitałaś. Buzia mi się od razu rozpromieniła:-D.Jestem strasznie ciekawa, czy już dzidzia wam pokaże co tam chowa.

Ja na usg idę jutro, ale nie liczę na to, że maluszek się ujawni. Przy ostatnim badaniu spał sobie i nie dało się go obudzić ( to chyba po mamusi ma:-D)

Słońce to Ty taki Śpioszek jesteś?? Jak mój Michał. Na ostatnim USG lekarz naciskał mi brzuch aby mały/a się obudzł:-D
Był to w 12 tyg ciąży i o godz. 12.00 a jak wiadomo to jest bardzo wcześnie więc czemu kruszynka ma niespać do 16 hihi:-):-)

Bede trzymac kciuki dziewczyny za was, z calej sily, zebyscie sie dowiedzialy, co nosicie w brzuszkach!!!:tak::tak::tak:
Wiecie co, mam taka wysypke na dekolcie, jakby potowki czy cos, i to juz dosc dawno:no:nie za fajnie to wyglada, mysle ze to od hormonow, bo uczulenia na nic nie mam:baffled:. I najlepsze jest to, nie moge nosic jeansow:baffled::baffled::baffled: Nie chodzi o to, ze sie nie dopinam, ale tak mnie swedza nogi, jakby mi miliony mrowek tam weszlo:no:No jakbym miala uczulenie, w innych spodniach tego nie mam, tylko jeans:crazy: Wiec zostaly mi legginsy i dresy:zawstydzona/y:Milego dnia wszystkim!!;-)

Ja tez mam te okropne POTÓWKI na Dekolcie!!!! Nienawidzę ich :wściekła/y::wściekła/y:

Cyprysiowa
nie strasz bo Cię kopnę w dupkę!!!!:rofl2:

Pierwszy tez wspominam dobrze i w porównaniu do innych porodów o których mialam przyjemnosc slyszec nie bylo tak zle ale jednak jak juz wiesz co cie czeka to jest strach, lepiej nie wiedziec :tak:Ja sobie tlumaczylam ze bede skupiona, przeciez nie moze tak bolec, przezyje jakos itd. teraz juz sobie tak nie wytlumacze ;-)

Masz rację jak już wiesz co Cię czeka to się bardziej człowiek boi:baffled:
Dlatego ja się cieszę , że to mój pierwszy poród będzie:-)

Marzycielko gratuluję i życzę udanego,pięknego i niezapomnianego dnia:tak: Mnie to czeka raz jeszcze,a nawet w jeszcze lepszym wydaniu,bo na razie mamy za sobą ślub cywilny,a będzie jeszcze kościelny:-)
Oceancity ja nawet dla wygody noszę tylko dresy i legginsy:) No i przyznam się Wam,że też dla tego,że w żadne dżinsy się nie mieszczę:-p Ale ciiiii...
Ja mam znowu taki problem,że mam straszne wypieki na buzi...Takie duże,czerwone plamy.Szczególnie jak jestem na dworze i np.złapie mnie alergia albo świeci słońce to są jeszcze większe...Muszę zapytać o to lekarza.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry