reklama

Grudniowe mamusie 2008

Z tymi lekarzami to faktycznie...
Ja chodzę do dwóch. Jeden to od lat mój gin i jest na NFZ (bardzo go lubię, ale ma kiepski sprzęt i nie jest już najmłodszy, a do tego terminy takie, że szkoda gadać). Drugi prywatnie, poszłam do niego "z przypadku" jak dowiedziałam się, że w ciąży jestem a mój dopiero za 2 m-ce może mnie przyjąć i zostałam.
Różnica jest wielka prywatnie mam za każdym razem USG, dostaje fotkę, lekarz wszystko mi wyjaśnia itd. Mimo że płacę to nie żałuję, bo jestem spokojniejsza:tak:, a przy moich skłonnościach do paniki...:rofl2:

Petitka :tak: oczywiście, że możesz się przyłączyć.

Fasolkomania raz jeszcze POWODZENIA!!! daj znać jak już będziemy mogły pisać do Ciebie magister ;-)
Dzidzia najwidoczniej też chce ci pomóc:-)

reklama
Marzycielko jak mój Misiek zmieniał pracę i dowiedziałam się, ze będzie pracował z kobietą to dostałam szału. Bo ja wogóle z natury zazdrośnica okrutna jestem :rofl2:
Jak zapytałam jak wygląda to mi powiedział, ze gruba i brzydka. A jak ja ją zobaczyłam to chciałam go zabić. Dziewczyna jest piękna, zgrabna i przemiła. To mi zaczął wmawiać, że "nie jest w jego typie". Trochę to trwało zanim przyzywczaiłam się do myśli, że tam w jego pracy jest wiele pięknych kobiet i że gdybym miała o każdą robić awanturę to bym zwariowała.
Ale to przecież do mnie wraca po pracy, to ja mu gotuję pyszne obiadki i prasuje koszule. To przy mnie zasypia i przy mnie się budzi. Wiem, ze mnie kocha. Mimo, ze to nie jest specjalnie uczuciowy typ :-) i ma problemy z mówieniem o uczuciach. Wiem, że mnie kocha taką grubą, zrzędzącą, z pryszczami. Po prostu wiem. I wiem, że Wy wszystkie wiecie, że Wasze połówki też Was kochają.

Dziękuję Wam dziewczyny za pocieszenie mnie i nastawienie na lepszą energię;-)
Parę fajnych esów dostałam od Michała, w których zapewnia , że tylko mnie kocha i jest mi lepiej ale polepszenie nastroju przychodzi po mału więc cierpliwie czekam:-D

Myszqa na weekend wypadacie do TST? Ale masz fajnie ja dopiero w przyszły weekend jadę.:-)
Widzę , że Ty masz jeszcze lepiej jak twój facio z kobietą pracuje:baffled:
Dobrze, że nie jest w jego typie;-):-D

Ania2608 - USG mi oszcowało datę porodu na 11, czyli dzidzia jakby 5 dni starsza... ale Misia też szybko się dała we znaki, bo jak na pierwszą ciążę w 16 t już poczuć ruchy to też bardzo szybko, a wcale nie była duża bo nawet 3 kilo nie miała, a dł 55cm. Ja chyba jakaś nadwrażliwa jestem, bo czułam już pod koniec nawet jak Misia drży hehehe. A i ty się doczekasz, bo to chyba pierwsza ciąża twoja więc jeszcze masz czas - ruchy pojawiają się od 18-22 tc. Ale to niesamowite uczucie, życzę żebyś jak najszybciej mogła się nim cieszyć!

Petitka4 - witaj, witaj!!

fasolkamaria - wielkie gratulacje!! i pisz koniecznie jak poszło!!

A ja dzisija jak zombie chodziłam, bo zaczytałam się w książce i trzy noce nie dosypiałąm, a córcia mi zrobiłą pobudkę o 6:30... więc drzemeczka mnie dopiero przywróciłą do żywych, hehehe. :zawstydzona/y:

Cześć kobitki:-) zaglądnęłam tu rano a od tego czasu kilka stron naskrobałyście hehe:-) ja nie czuję jeszcze ruchów a chciałabym już bardzo....

Witam nowe grudnióweczki;-)

Ja na szczęście nie jestem zazdrosna o mojego bo pracuje z samymi facetami;-)...zresztą wychodzę z założenia że gdyby chciał to znalazłby sobie inną gdziekolwiek indziej...niekoniecznie w pracy...więc ufam mu i codziennie czekam aż do mnie wróci:-)
Pozdrawiam

reklama
Ja tez sie denerwuje na te ruchy, przedwczoraj ładnie pokopał a wczoraj znow nic, dziś mi się wydawalo ze mnie pyknał ale nie jestem pewna, oszaleje. :angry:

Na dodatek tak mnie dzis nawala glowa ze nie wytrzymuje, przespalam sie juz ale nic nie dalo, taki bol przy kazdym ruchu jakby miala mi peknac.

Dostalam wiadomosci o dopisaniu na liste ale dopisze pozniej, wieczorkiem albo jutro.

Powiedzcie mi co z malinami, ostatnio zajadam sie nimi a slyszalam cos ze sok z malin moze wywolac skórcze ale to chyba z lisci????

Co do zazdrowsci to moj p[racuje z facetami, czasem cos tam gadam mu o jego kolezankach ale bardziej zlosliwie niz z zazdrosci ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry