Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
słuchajcie bo mnie nastraszyli że od ściagania pokarmu a nie przykładania do piersi - strace pokarm
czy to możliwe?:-(

wg tego co wyczytalam w madrych gazetachsłuchajcie bo mnie nastraszyli że od ściagania pokarmu a nie przykładania do piersi - strace pokarm
czy to możliwe?:-(
sciaganie pokarmu przyspiesza laktacje i mozna miec pozniej problemy z naglyym nawalem pokarmu

no szykowac mi sie tam ladnie dzisiaj, jutro jeszcze szybki numerek i na porodowkidzieki Anolcia, obawy dalej mam -jakas nie ufna stalam sie w ciazyKankiya super ze serduszko zdrowe, napewno poczuliscie ulge. Tez jak bylam niemowlakiem podejrzewali u mnie jakies szmery i okazalo sie jednak ze wszystko wporządku:-)
, ale staram sie nie myslec o tym
muuuuuuuuuuusi byc dobrze;-);-);-)No no Kankiya mam nadzieje,ze faktycznie to przyciąganie nam pomożewg tego co wyczytalam w madrych gazetachsciaganie pokarmu przyspiesza laktacje i mozna miec pozniej problemy z naglyym nawalem pokarmu
Anoli ,Kana i inne gotowe do porodu mamuski - jutro jest pelnia ksiezyca:-):-) wiec i wielka nadzieja na rozpakowywanie, oby Cyprysiowa nadazyla z uzupelnianiem listyno szykowac mi sie tam ladnie dzisiaj, jutro jeszcze szybki numerek i na porodowki

.
.
ale domyslam sie co musialas przejsc i jak sie czuc:-
z tymi maluszkami juz tak bedzie ze bedziemy sie wiecznie o nie zamartwiac czy wszystko jest ok
taki los rodzica