reklama

Grudniowe mamusie 2008

czesc dziewczynki!!przeciez to juz jakas niewyrobka jest,chyba mnie kryzys jakis nalazl...znow sie nalazilam dzisiaj,narobilam,cztery dni po terminie juz ulecialy a tu nic..cos tam boli troche,w krzyzu strzela,sily nie ma zeby juz teraz sie ruszac z kanapy...i NIC

reklama
Oj dziewczyny zebyscie wiedziały co ja przezyłam wczoraj. Ale macie racje juz wszystko jest dobrze, a zamartwiac bedziemy się o nasze maluszki zawsze.

A od nas własnie odjechała tesciowa i wujek chrzestny Mateuszka :tak:. A malutki spi :-D.

Agacia mojej mamie kiedys lekarz powiedział że moja siostra ma "objaw zachodzącego slońca" co oznacza m.in. zapalenie opon mózgowych i że dziecko nie dożyje miesiąca. Moja siostra ma dzisiaj 21 lat:) Moja mama pojechała do Warszawy do jakiegoś specjalisty pediatry i on powiedział że chyba u jakiegoś imbecyla była.
Wszystko się dobrze skończyło , ale co się moi rodzice strachu najedli to ich. Także rozumiem jak się musiałaś czuć!

Na szczęście wszystko jest dobrze!!!:):-D I tak niech pozostanie!!!

Ale tu dzisiaj pustki.... co się dzieje???? Wszystkie sobie porody przyspieszają czy jak????

witajcie z wieczorka :-)
no my juz po wizycie i jakby nie było wiesci dobre i samopoczucie również
lekarz potwierdził że to czop odchodzi,a moze w sumie juz odszedł :-D
szyjka sie otworzyła bardzo ładnie i ze jego palec(jego jak dwa moje kciuki) wchodzi swobodnie i dotyka główki :-D no i ze moglabym juz zacząć rodzic i w sumie on równiez jużby chciał bo mówi że dobrze wyglądam i ja sama sie czuje zakebiscie :-)
jestem po dłuuugim spacerze który był przeprowadzony w dośc szybkim tempie i duszności same ustepuja bez leków :rofl2: także mały....chodź do mamusi hihih
no i od jutra chodze chodze i jeszcze raz chodze a kto wie może mężulka przeczucie co do soboty sie sprawdzi...a i wiecie co..te moje glupie mysli w sumie poszly sobie w piz&^ :tak::-D
buziam was wszystkie hihi

Aj ja tez was buziam wszystkie....:*:*:*

Pisałam do Madzienki,ale mi nie odpisuje....pewnie zajeta malutką..... a ja wlasnie wciałm zelki misiaczki, trsozke sałatki i jestem taka pełna... bylismy z miskiem na zakupach.....bujam sie na boki jak pingwin.... poza tym bola mnie biodra jak chodze....

A co do mojej szyjki to ja tez chyba palucha juz wlozyc moge, bo czuje jak sobie tam badam....ale nigdzie go tam wciskac nie zamierzam....

Ale ciesze sie Ola Twoim szczęściem:p hahaah ja mam wizyte dopiero 19 o ile do tego czasu sie nie rozkulam na dwa.....:rofl2::rofl2::rofl2:

No a my już po odwiedzinkach :-)

Biedny Borysek ma kolki i 3/4 czasu przepłakał :-(
Straszne jest jak widzidsz , że twoje dziecko płacze a Ty za dużo zrobić nie możesz.

A moja Oli dzisiaj cały czas marudna była i jak goście przyjechali to poszła spać i śpi już 3 h :-)
Zaraz robimy kąpiel i pakujemy się do Starachowic:-)

Taka jestem dzisiaj zmęczona , ze padam.

reklama
no ja mam niby za tydzien sie zgłosic ale doktorem mówi ze ma nadzieje ze mnie juz w ciąży nie zobaczy i w sumie ja jeszcze wiekszą :D bo 7dyszek za wizyte haha a juz 2 były...
a teraz uciekam na mały sexik hihi
dobranoc wam
a wo gule to faktycznie..spokoj cisza

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry