tygrysek82
Fanka BB :)
Tygrysku to ja się z Tobą mogę zamienić-bo ja modlę się, aby urodzić do 19 grudnia-a tu ni widu, ni słychu, więc jak zamieniamy się![]()
jestem za!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tygrysku to ja się z Tobą mogę zamienić-bo ja modlę się, aby urodzić do 19 grudnia-a tu ni widu, ni słychu, więc jak zamieniamy się![]()

jestem za!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
W takim razie bez obaw-nie urodzisz przed 19 12-zawarłysmy PAKT i tego się trzymajmy:-)

tylko dlaczego mnie ciagle boli:-
.
.Misiowka- gratulacje dla Ciebie i Malutkiej.
My w zasadzie dziś mamy termin, ale zobaczymy, czy Mały zdecyduje się jeszcze poczekać, czy już przywita się z rodzicami:-). Wczoraj zaczął mi odchodzić czop, więc zostało "od kilku godzin, do dwóch tygodni..." bo tyle przed porodem ma odejść, czyż nie;-)? Zobaczymy co to będzie. Ja już się wzięłam za prasowanie i robót domowych nie unikam, choć sprzątać na kolanach nadal nie zamierzam, bo ciężko się podnieść później.
GRATULUJĘ i niecierpliwie czekam na fotki malutkiej
.
. Nie sądziłam, że aż tyle tego będzie.
.
Kluski drogie -to nie jest takie zabawne - ja tak robię -poręcz, fotel itdTo trzeba w takim razie na kolanach do poręczy podejść :-):-):-):-)