reklama

Grudniowe mamusie 2008

Oj nie dziwie się ;) Ja po terminie, to bym chyba zwariowała :-) U mnie na razie jeszcze kilka ostatnich dni do tej magicznej daty zostało :-)

Dziewczyny a pobolewały Was w czasie ciąży żebra?

reklama
Witam wszystkie mamuski:*:*:*

Na poczatku zaznacze,ze nadal w dwupacku jestem.....HA HA HA niby cos nowego:p

Yoka bardzo się ciesze,ze wkoncu zajrzałas,bo juz zaczynałam sie martwic... tylko pozazdroscic takiego juz kontaktu z córeczka.....ja poki co prowadze konwersacje przez brzuch :baffled::baffled::baffled: buziaczki dla Oliwki oczywiscie:*

Marzycielka
głowka do góry jestem pewna,ze dzisiaj bedzie juz lepiej z mezulkiem.... usciskaj od cioci Oliwke koniecznie.....:*

xpatrysiax to wycie nie bardzo nam jakos pomogło.....tak wiec pozostaje czekanie....:confused:

Blackwizard tylko pozazdroscic.....:tak:

No a tak poza tym to ja jakis czas temu wstałkam, ogarnełam sie i co i nic.....siedze i czekam cierpliwie...noc mialam rewelacyjna, nie pamietam nawet kiedy zasnełam, obudziłam sie na siusiu pierwszy raz jak misiek szedł do pracy o 5....zyc nie umierac...teraz pobolewa mnie brzuszek,ale to dlatego,ze opiłam sie herbatki z lisci chyba....

Mamuska2008,Ty nasz biedny dwupaku:)trzymaj sie dzielnie!trzba zjednoczyc sily i jakos przemowic tym naszym dzieciom do rozumu,chociaz ja tak gadam z malutka,gadam,ale czuje sie lekcewazona,hahah:-D

Mamuska2008,Ty nasz biedny dwupaku:)trzymaj sie dzielnie!trzba zjednoczyc sily i jakos przemowic tym naszym dzieciom do rozumu,chociaz ja tak gadam z malutka,gadam,ale czuje sie lekcewazona,hahah:-D

Nie ty jedna... może mamy za gróbą skórę i dziecinki jednak nie słyszą jak mamusie proszą albo i nawet błagają... no chyba że chcą zacząć życie od przekupstwa... może jakieś łapóweczki dla dzieciątek trzeba przewidzieć?? :-p

Witajcie mamusie

Mały zasnął wiec wpadłam na chwilke :-) dodac wam otuchy. Oczywiscie mam kupe roboty w domu ale postanowiłam wykorzystac chwilke na odpoczynek jak Mati spi :-D.
Nie martwcie sie już macie koncóweczke ciązy i kazda z was się doczeka malenstwa. Wiem ze juz wam jest ciezko, ale dacie rade.

reklama
aJ Agacia jest ciezko,zebys wiedziała..... a ciagłe nadzieje i czekanie doprowadza do furi.... z jednej strony wiadomo,ze jak bedzie sie mialo zaczac to zacznie, z drugiej jednak ma sie wrazenie,ze ta chwila nigdy nie przyjedzie....tym bardziej patrzac na Wasze rosnace szkraby......:zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry