BlackWizard
Fanka BB :)
Dzwoneczka,dzisiaj rano kupilam sobie "kolejne"buty,zmora kobiety,hahahi moj maz stwierdzil ze po mojej minie widzi ze teraz to w tej ciazy moge chodzic jeszcze z miesiac,tak sobie humor poprawilam
Ale tak serio,to ja tez mam goraca nadzieje ze urodze sama z siebie i na swieta bede w domku:-)Pamietam,jak Ty napisalas ze to juz chyba nigdy nie nastapi,a tu nagle bum i Dzwoneczek w szpitalu wyladowal:-)No wiec ja dzisiaj glosno i wyraznie mowie:to juz chyba nigdy nie nastapi,hahhah
![]()
To i ja wyprubuje tą metodę: to już chyba nigdy nie nastąpi

Dziś już do mojego też mówiłam, że im bliżej terminu tym jestem bardziej przekonana, że mała wcale nie chce być z nami i się nigdy nie urodzi :-)
Ale tak serio,to ja tez mam goraca nadzieje ze urodze sama z siebie i na swieta bede w domku:-)Pamietam,jak Ty napisalas ze to juz chyba nigdy nie nastapi,a tu nagle bum i Dzwoneczek w szpitalu wyladowal:-)No wiec ja dzisiaj glosno i wyraznie mowie:to juz chyba nigdy nie nastapi,hahhah

(co prwda ja nie chce, ale chrzest niech ma a potem niech zdecyduje co jest dla niej wazne) i strasznie musialam sie nachodzic i kazan wysluchac jak to mozliwe ze ja chrztu nie mam i najpierw chcieli mnie chrzcic a potem dziecko...ale w koncu sie udalo...ufff nie chce myslec co bedzie z mlodym