reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Poczytałam was i co ja tam miałam pisać...

Krasek88 wielkie gratulacje:-)

Nikita witam na forum, moze opiszesz swój poród, tez rodze w uk i kazda informacja jest mile widziana:-)

Cyprysiowa to wam sie problem zroił ale moze jeszcze nie jest przesądzone, moze niech poszukaja miejsc u jakis prywatnych przewoznikow na swieta jest ich duzo wiecej niz zwykle:-)

no i tyle, bo reszte zapomniałam, wogóle nie mam do niczego głowy, ciągle myśle o porodzie...:zawstydzona/y:

Ja juz po pysznym obiadku...... ach mniami:p hahaha
A teraz leniu****e z misiaczkiem,bo wrócił z pracki....
ANOLI a ty bidulko jesce z brzuszkiem....no mi tez zbyt duzo czasu ni zostało do terminu....a mialam taka nadzieje,ze na swieta bede z malutka w odmku,ale jakos nie bardzo sie zapowiada...:zawstydzona/y:

Hej!!!

Od wczoraj jesteśmy z Jaśkiem w domku, mieliśmy mały problem z jedzonkiem bo mały nie chciał ssać, ale powoli już łapie o co chodzi :-) dziś już cały dzień na cycku:-)

Jak będe miała chwilkę to opiszę mój poród który był ekspresowy i nie powiem żebym go niemile wspominała :-)

Wszystkim rozpakowanym mamą GRATULUJE!!!!!!!!!!!

Anoli a w jakim jestes miescie? Jesli w Londynie to w ktorym szpitalu bedziesz rodzic? Widze, ze tez juz jestes po terminie :rofl2: nie wiesz po jakim czasie wywoluja tu porod?
Myszqa gratulacje i predko opisz porod :-) bo teraz to glownhy temat, ktory mnie interesuje a jeszcze jak ktos pisze ze nie bylo tak zle to juz wogole jestem nastawiona cudownie :-p

Kana zgadza sie ja ciągle z brzuszkiem, a myslałam ze na jutrzejszą wizyte juz nie pójde...no ale jeszcze noc przed nami:-p

Myszqo witamy i z niecierpliwoscia czekam na zdjecia i relacje:-)

Natalkaa nie mieszkam w londynie ale mam niedaleko:-) Z tego co wiem to od daty terminu liczą 12 dni i kładą do szpitala no i biorą sie za wywoływanie. Ja jesli nie urodze to najprawdopodobnie trafie do szpitala 22.12 :-(

Anoli a w jakim jestes miescie? Jesli w Londynie to w ktorym szpitalu bedziesz rodzic? Widze, ze tez juz jestes po terminie :rofl2: nie wiesz po jakim czasie wywoluja tu porod?
Myszqa gratulacje i predko opisz porod :-) bo teraz to glownhy temat, ktory mnie interesuje a jeszcze jak ktos pisze ze nie bylo tak zle to juz wogole jestem nastawiona cudownie :-p

Natalka a Ty gdzie w tym Londynie? Ja kiedys mieszkalam obok New Cross i moja znajoma rodzila 2 mies temu w Lewisham Hospital i mowi z super!!!!

Ja rodzilam w Reading 40 mil na zachod od Londynu w Royal Berkshire Hospital i tez bylo super, choc slyszalam rozne opowiesci o tym szpitalu:)

reklama
Anoli ja mialam termin na wczoraj (15.12), a Ty ?? Mam wizyte w szpitalu w czwartek i mialam cicha nadzieje, ze mi wywolaja porod, ale slyszalam, ze tak jak mowisz czekaja tu okolo 12 dni :baffled:. A moja mama specjalnie przyjezdza na tydzien zeby zobaczyc dzidzie a ona ma ogromny lek przed lataniem, nic innego nie zmusilo by jej zeby wsiasc do samolotu i jesli nie urodze do dwoch tyg po terminie to go nie zobaczy ;-) Anoli a skad jestes z Polski, gdzies niedaleko Tarnowa? Skoro masz tam duzo znajomych to pewnie mamy jakis wspolnych a ile masz lat jesli mozna wiedziec? :))

Dzwoneczka ja w Londynie, bede rodzic na Ealing Hospital, slyszalam o tym szpitalu w Reading dobre opinie juz wczesniej, a jak minol Twoj porod? Byl w teminie? Sama od siebie zaczelas rodzic, mialas jakies znieczulenie?? I jak dzidzia, przychodzi do Ciebie pielegniarka, jest dobra opieka po porodzie??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry