L
landryneczka_1982
Gość
Dzien dobry wszystkim mamuskom
Krasek- najserdeczniejsze gratulacje!!!!!!
Landryneczko- wozek przesliczny, a jesli chodzi o zgage to mi pomagalo jedynie mleko i to tez na bardzo krotko, ale moge Cie zapewnic ze jak urodzisz to przejdzie jak reka odjal.... hmmm w sumie nie wiem czy to takie dobre w moim przypadku bo znowu wcinam jak odkurzacz a tu 20 kilo do zrzucenia po ciazy
nikita dzieki za pocieszenie ze to zniknie po porodzie juz nie moge sie doczekac kiedy naprawde daje nieprzyjemne uczucie...
no ja niestety sie nie pozbylam zgagi i uczucia wlosow w gardle a prubowalam wszytkiego co napisalyscie...
zjadlam torszke ryzu co by na pusty zoladek nie brac witaminek no i poprostu poszlam spac2 poduszki pod glowe i do 17.00
wylegiwanie sie w lozeczku :-) a w nocy to chyba bede z " myszami tancowac" jak to sie mowi jak nie moze sie zasnac bo sie wczesniej wyspalo
wlasnie ide walczyc z wozeczkiem wszystko szczelnie zapakowane no i wielki karton ze pol pokoju zajmuje ledwie sie do samochodu zmiescil i to z polozonymi siedzeniami tylnymi niezla jazda byla z wlozeniem tego wozka do samochodu...
wam ktg robiono kiedys jak lezeliscie na boku bo z tego co widze to mnie to juz we wszystkich pozycjach robia w sobote na stojaco a dzis na boku ;-)
dzieki wszytkim za mile slowa co do wozeczka tez mi sie podoba coraz bardziej
buziaki milego wieczorku

2 poduszki pod glowe i do 17.00
wylegiwanie sie w lozeczku :-) a w nocy to chyba bede z " myszami tancowac" jak to sie mowi jak nie moze sie zasnac bo sie wczesniej wyspalo