reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dzien dobry wszystkim mamuskom:)
Krasek- najserdeczniejsze gratulacje!!!!!!
Landryneczko- wozek przesliczny, a jesli chodzi o zgage to mi pomagalo jedynie mleko i to tez na bardzo krotko, ale moge Cie zapewnic ze jak urodzisz to przejdzie jak reka odjal.... hmmm w sumie nie wiem czy to takie dobre w moim przypadku bo znowu wcinam jak odkurzacz a tu 20 kilo do zrzucenia po ciazy:zawstydzona/y:
nikita dzieki za pocieszenie ze to zniknie po porodzie juz nie moge sie doczekac kiedy naprawde daje nieprzyjemne uczucie...

no ja niestety sie nie pozbylam zgagi i uczucia wlosow w gardle a prubowalam wszytkiego co napisalyscie...
zjadlam torszke ryzu co by na pusty zoladek nie brac witaminek no i poprostu poszlam spac:crazy: 2 poduszki pod glowe i do 17.00 :-D wylegiwanie sie w lozeczku :-) a w nocy to chyba bede z " myszami tancowac" jak to sie mowi jak nie moze sie zasnac bo sie wczesniej wyspalo :-D
wlasnie ide walczyc z wozeczkiem wszystko szczelnie zapakowane no i wielki karton ze pol pokoju zajmuje ledwie sie do samochodu zmiescil i to z polozonymi siedzeniami tylnymi niezla jazda byla z wlozeniem tego wozka do samochodu...

wam ktg robiono kiedys jak lezeliscie na boku bo z tego co widze to mnie to juz we wszystkich pozycjach robia w sobote na stojaco a dzis na boku ;-)
dzieki wszytkim za mile slowa co do wozeczka tez mi sie podoba coraz bardziej
buziaki milego wieczorku

reklama
my juz po spacerku...kolejnym...ja do dziadków na piechotke z pieskiem a mężulek dojechał do nas po pracy...później kazałam mężusiowi jechac do domku a ja.....sprint :-D
az nawet kawałeczek podbiegłam do świateł---cholera ciężko biegac tak z brzuszkiem haha ale ogólnie do domu wpadlismy w tym samym momencie...tu mały koreczek tu swiatła..a ja myk myk i dluga :-D:-D:-D
teraz zajadam sie czekoladka później SsS i może mały wyjdzie hihihi:rofl2:
Tygrysku mi w szpitalu ktg robili to na boku to na pleckach..jak mi wygodnie było
a jutro mam byc na 7rano w szpitalu na usg i ktg..a w czwartek do lekarza swojego ide...a tak mówił ze juz raczej sie w ciąży nie zobaczymy :baffled::dry:

Natalkaa mam 24lata i pochodze z lubuskiego- żle mnie zrozumiałas-tu gdzie mieszkam w bedford jest sporo osób z Tarnowa Nowego Sącza i okolic i stąd te znajomości:-)
Moja mame nawet narodziny wnuczki nie zmobilizowały do lotu samolotem;-)ale tak naprawde to nie przyjechała z powodu choroby mojego taty:-( No widzisz nasze dzieciaczki maja w nosie terminy i nasze plany. Moj maz tez wziął urlop i juz pół zleciało a tu nic:rofl2: Jutro bedzie 7 dni po terminie:crazy:

Ola ja tez ostatnio chcialam sie scigac ze swoim kto pierwszy dobiegnie do domu tylko jakos rozpedzic sie nie mogłam:-D:rofl2::-D

my juz po spacerku...kolejnym...ja do dziadków na piechotke z pieskiem a mężulek dojechał do nas po pracy...później kazałam mężusiowi jechac do domku a ja.....sprint :-D
az nawet kawałeczek podbiegłam do świateł---cholera ciężko biegac tak z brzuszkiem haha ale ogólnie do domu wpadlismy w tym samym momencie...tu mały koreczek tu swiatła..a ja myk myk i dluga :-D:-D:-D
teraz zajadam sie czekoladka później SsS i może mały wyjdzie hihihi:rofl2:
Tygrysku mi w szpitalu ktg robili to na boku to na pleckach..jak mi wygodnie było
a jutro mam byc na 7rano w szpitalu na usg i ktg..a w czwartek do lekarza swojego ide...a tak mówił ze juz raczej sie w ciąży nie zobaczymy :baffled::dry:
ola cos myslisz intensywnie o tygrysku ale to ja pytalam o to ktg na boku :rofl2:

Oj dziewczynki widze,ze jesce wam kondycja dopisuje.... ja tez ostatnio biegłam na autobus to moj misiek nie mógł wyjsc z podziwu,ze w koncówce 9 miesiaca biegłam.... a ja,ze no baaaaaaaaa a jak.....:-D:-D:-D

Kurcze mamauski mnie moja ginekolozka na ktg nie kaze chodzic....to zle chyba co???
Mialam ktg robione ,ale to jak byłam w szpitalu teraz od czasu jak z niego wyszłam w 34 tyg ciazy nie mialam.... mam wizyte u niej w piatek to sie dopytam......

Hej laseczki mi dziś nie udało się nadrobić, bo maleńka miała dziś koszmarny poranek i wczoraj wieczorem też było nieciekawie... strasznie bolał ją brzuszek, dzisiaj cały dzień odsypia poranne męki, tylko na jedzonko się budzi. A ja musiałam sporo zrobić i korzystałam z wolnej chwili.

Krasek - wielkie gratulacje!!

reklama
Oj dziewczynki widze,ze jesce wam kondycja dopisuje.... ja tez ostatnio biegłam na autobus to moj misiek nie mógł wyjsc z podziwu,ze w koncówce 9 miesiaca biegłam.... a ja,ze no baaaaaaaaa a jak.....:-D:-D:-D

Kurcze mamauski mnie moja ginekolozka na ktg nie kaze chodzic....to zle chyba co???
Mialam ktg robione ,ale to jak byłam w szpitalu teraz od czasu jak z niego wyszłam w 34 tyg ciazy nie mialam.... mam wizyte u niej w piatek to sie dopytam......

Kana mój ginekolog też nie wspomina nic, żebym chodziła na KTG,robili mi tylko jak ostatnio leżałam w szpitalu-jutro mam wizytę więc się też dopytać muszę-bo trochę dziwne dla mnie, ze wszystkie chodzą i wogóle:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry