reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witam mamuśki :-)
Ja też jeszcze nie byłam na ktg, wizytę u gino mam w czwartek to się dowiem. A dzisiaj kiepścieńko o 10:00 miałam straśny skurcz :wściekła/y: ale niestety tylko łydki, myślałam, że fiknę z bulu, noga boli mnie nawet teraz. Jestem w 39-tym tygodniu i jeszcze żadnych zwiastunów porodu :-(

Witam mamuśki :-)
Ja też jeszcze nie byłam na ktg, wizytę u gino mam w czwartek to się dowiem. A dzisiaj kiepścieńko o 10:00 miałam straśny skurcz :wściekła/y: ale niestety tylko łydki, myślałam, że fiknę z bulu, noga boli mnie nawet teraz. Jestem w 39-tym tygodniu i jeszcze żadnych zwiastunów porodu :-(

Kigna ja dzisiaj mam termin wg OM, a w czwartek wg USG i też ŻADNYCH oznak porodu:baffled:A tak wogóle gdzie będziesz rodzić?

Anoli tydzien do dlugo a co ile masz teraz wizyty i co mowia u lekarze? Nie chca Cie zostawic w szpitalu? Jakie Ci robili badania na tej pierwszej wizycie po terminie? Ja mam w czwartek i sie boje ze kaza mi zostac w szpitalu i tak przeleze sama cale swieta i dalej nie urodze :PP :crazy:

Ja miałam pierwsze KTG robione w dzień porodu jak pojechałam ze skurczami, wcześniej mi nie robili.

Dwa razy na wątku porodowym napisałam relacje z mojego porodu i dwa razy mi wcięło :crazy:
Muszę trzeci raz napisać a tu zaraz chyba ssak się obudzi:-)

A dziś mieliśmy pierwsze kąpanko i nawet nie było źle. Mężowy kąpał małego a ja stałam przerażona obok, nie wiem jak to sama zrobie :baffled:

Anoli tydzien do dlugo a co ile masz teraz wizyty i co mowia u lekarze? Nie chca Cie zostawic w szpitalu? Jakie Ci robili badania na tej pierwszej wizycie po terminie? Ja mam w czwartek i sie boje ze kaza mi zostac w szpitalu i tak przeleze sama cale swieta i dalej nie urodze :PP :crazy:

Natalkaa od 38tyg. mam wizyty co tydzien i nie róznią sie one od tych poprzednich. Chodze do przychodni i wizyty mam tylko z połozna-standardowo w uk:baffled:. Lekarza to zobacze chyba dopiero jak sie połoze do szpitala. Nie robili mi zadnych dodatkowych badan bo ciąze przechodziłam bez zadnych problemów, ale jutro zamierzam troche pościemniac moze chociaz wysla mnie na badanie ginekologiczne albo ktg:baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry