Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Paola no dokładnie.....juz tez sama nie wiem o co z tym chodzi....mysle,ze to jest przydatne.....![]()
ale niestety tylko łydki, myślałam, że fiknę z bulu, noga boli mnie nawet teraz. Jestem w 39-tym tygodniu i jeszcze żadnych zwiastunów porodu :-(Witam mamuśki :-)
Ja też jeszcze nie byłam na ktg, wizytę u gino mam w czwartek to się dowiem. A dzisiaj kiepścieńko o 10:00 miałam straśny skurczale niestety tylko łydki, myślałam, że fiknę z bulu, noga boli mnie nawet teraz. Jestem w 39-tym tygodniu i jeszcze żadnych zwiastunów porodu :-(
A tak wogóle gdzie będziesz rodzić?
Kigna ja dzisiaj mam termin wg OM, a w czwartek wg USG i też ŻADNYCH oznak poroduA tak wogóle gdzie będziesz rodzić?

Anoli tydzien do dlugo a co ile masz teraz wizyty i co mowia u lekarze? Nie chca Cie zostawic w szpitalu? Jakie Ci robili badania na tej pierwszej wizycie po terminie? Ja mam w czwartek i sie boje ze kaza mi zostac w szpitalu i tak przeleze sama cale swieta i dalej nie urodzeP
![]()
. Lekarza to zobacze chyba dopiero jak sie połoze do szpitala. Nie robili mi zadnych dodatkowych badan bo ciąze przechodziłam bez zadnych problemów, ale jutro zamierzam troche pościemniac moze chociaz wysla mnie na badanie ginekologiczne albo ktg