KANKIYA
Fanka BB :)
Witaj, witaj Martusia:-):-):-)Witam. Melduje sie jako kolejna grudniowka. Lepiej pozno niz wcale(
Agatkas kacik Zuzi przesliczny

Semiko my tez za Toba tęsknimy, zaglądaj częściej w miare mozliwości
Nikita chyba kazda z nas w duszy boi sie porodu- ja staram sie nie myslec, bardziej martwi mnie to czy dojade na czas i czy rozpoznam te prawidlowe objawy

Blackwizard mam nadzieje, ze juz urodzilas;-)
Kana co do ktg to ja tez mialam robione w szpitalu a pozniej okazalo sie, ze moj drugi lekarz ma w gabinecie i teraz chodze do niego posluchac sobie "lokomotywki"

Myszqo super, ze mezus pomaga przy kapieli , ja z moim B jestesmy laikami w tych sprawach wiec moze byc ciezko:-(tym bardziej , ze niczego nie boje sie tak jak kapieli maluszka

Landryneczko ktg na stojąco?? tego jeszcze nie mialam
zawsze leze w roznych pozycjach
no ale najwiekszy problem to mielismy z ulozeniem wszystkiego spowrotem do pudelka za nic nie chcial sie zmiescic 
Ja to juz sobie nawet mysle ze moze zrobilam superszybki test i nie bylo 14 dni po zaplodn tylko np 6?albo ze na usg sie pomylili z tym terminem?albo ze w zwiazku z nieregularna miesiaczka zaplodn nie nastapilo np 15 marca tylko 22 i test wyszedl poz 1go kwietnia?mysle,mysle az mi sie mozg gotuje