Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

I polaczymy sie ze soba w bolu i radosci,amen!Ta końcówka grudnia faktycznie jakaś pechowa, wszystkie czekają i się doczekać nie mogą :-)
Wiecie co? W końcu będzie tak, że w wigilie wszystkie wylądujemy na porodówkach![]()

a to Ci maly spioszek:-) ja czuje sie dobrze, a skurcze to tylko w nocy, wiec pewnie daleko droga przed nami -chyba , ze odstawienie lekow za tydzien cos przyspieszy;-):-)
no wlasnie sie zdziwilam jak kazala mi stac ale mowila ze dziecko cale ktg przespalo i ze brzydkie ktg no i postawila mnie na nogi zeby mojego hrabie obudzicjak robia z ranca ktg to mysla sobie ze dziecko bedzie obudzone
a co tam u CIEBIE slychac jak sie czujesz i czy masz juz jakies bole przepowiadajace??? ja dzis umylam schody myslalam ze cos pomoze a tu czuje sie jeszcze lepiej niz jak wstalam... bardziej mnie boli kiedy leze niz kiedy chodze i cos robie...![]()
, moze umow sie z trzecia albo poszukaj wypowiedzi lekarzy na necie, kurcze badz tu madrym

do tej pory mieściłam się w swoje... Teraz ma śliczne okrągłe plamy