kana161
Mama "terrorystek" :P
Agatkas pokoik przepiękny..... ja tez chcę takiMuszę się pochwalić co cały wieczór robiłam z meżulkiem i mamą
Oto ulepszony kącik Zuzi:
Witam serdecznie.....ja rowniez mam termin na 21 grudnia....jesce nie wszystko stracone...a nóż zdąrzymyWitam. Melduje sie jako kolejna grudniowka. Lepiej pozno niz wcale
Termin mam na 21.12 wg USG, a na 22.12 wg OM.
I jak wiekszosc z Was nierozpakowanych mam nadzieje zdarzyc na swieta do domku juz razem z Dzidzia
Dzisiaj juz mialam pierwsze oznaki- po 5 rano obudzily mnie bolesne skurcze, byly regularnie co 7-8 minut i meczylam sie az do ok 11 godzinki, i pozniej zaczely slabnac. Do tej pory sie pojawiaja, tyle ze nieregularnie![]()
Semiko kochaniutka witamy spowrotem....jak bedziesz miala czasik pochwal sie zdjatkami dzidzi i czekamy na obszerniejsze relacje;*:*Witajcie Kochane :-) Jejku, ale się stęskniłam... Ale dzisiaj tylko tak ekspresowo, bo w domku jesteśmy od wczoraj no i sporo zaległości się porobiło... Zwłaszcza w spaniuTak więc gratuluję Mamusiom rozpakowanym w międzyczasie, a za pozostałe trzymam kciuki... I dziękuję wszystkim za pamięć... Nie próbuję w ogóle nadrabiać tego, co tutaj naprodukowałyście w międzyczasie... Postaram się zajrzeć w wolnej chwili...
quote=KANKIYA;2973089]WITAJCIE MAMUNIE:-)
Wpadlam szybciutko pokazac Wam zdjecie Filipka od Tygryska, jest slodziutki
i wiadomosc :
"A to nasz Filipek kochany
Malutki przesłodki pozdrów ja oczywiscie od nas wszystkich:*
Tak więc gratuluję Mamusiom rozpakowanym w międzyczasie, a za pozostałe trzymam kciuki... I dziękuję wszystkim za pamięć... Nie próbuję w ogóle nadrabiać tego, co tutaj naprodukowałyście w międzyczasie... Postaram się zajrzeć w wolnej chwili...
hehe tylko jak skoro biore jeszcze fenoterol

Ja to juz sobie nawet mysle ze moze zrobilam superszybki test i nie bylo 14 dni po zaplodn tylko np 6?albo ze na usg sie pomylili z tym terminem?albo ze w zwiazku z nieregularna miesiaczka zaplodn nie nastapilo np 15 marca tylko 22 i test wyszedl poz 1go kwietnia?mysle,mysle az mi sie mozg gotuje
a moze ona ma racje