reklama

Grudniowe mamusie 2008

Muszę się pochwalić co cały wieczór robiłam z meżulkiem i mamą:)
Oto ulepszony kącik Zuzi:
Agatkas pokoik przepiękny..... ja tez chcę taki:P hahhah

Witam. Melduje sie jako kolejna grudniowka. Lepiej pozno niz wcale:)
Termin mam na 21.12 wg USG, a na 22.12 wg OM.
I jak wiekszosc z Was nierozpakowanych mam nadzieje zdarzyc na swieta do domku juz razem z Dzidzia:)
Dzisiaj juz mialam pierwsze oznaki- po 5 rano obudzily mnie bolesne skurcze, byly regularnie co 7-8 minut i meczylam sie az do ok 11 godzinki, i pozniej zaczely slabnac. Do tej pory sie pojawiaja, tyle ze nieregularnie:(
Witam serdecznie.....ja rowniez mam termin na 21 grudnia....jesce nie wszystko stracone...a nóż zdąrzymy:p hahaah:-):-):-)
Witajcie Kochane :-) Jejku, ale się stęskniłam... Ale dzisiaj tylko tak ekspresowo, bo w domku jesteśmy od wczoraj no i sporo zaległości się porobiło... Zwłaszcza w spaniu :-D Tak więc gratuluję Mamusiom rozpakowanym w międzyczasie, a za pozostałe trzymam kciuki... I dziękuję wszystkim za pamięć... Nie próbuję w ogóle nadrabiać tego, co tutaj naprodukowałyście w międzyczasie... Postaram się zajrzeć w wolnej chwili...
Semiko kochaniutka witamy spowrotem....jak bedziesz miala czasik pochwal sie zdjatkami dzidzi i czekamy na obszerniejsze relacje;*:*

quote=KANKIYA;2973089]WITAJCIE MAMUNIE:-)

Wpadlam szybciutko pokazac Wam zdjecie Filipka od Tygryska, jest slodziutki
i wiadomosc :
"A to nasz Filipek kochany:)jutro wychodzimy do domku:)(czyli dzisiaj , bo mesa dostalam w nocy)pozdrawiam wszystkie brzuchatki!"[/quote]
Malutki przesłodki pozdrów ja oczywiscie od nas wszystkich:*

reklama
KANUSIA witaj:-D:-D:-D:-D:-D:-):-);-)
Ola2in1 trzymamy kciuki za szybka i bezbolesna akcje;-)

Dorotko niom jak juz siara idzie to zawsze to jakis krok do przodu;-)

a ja ma wrazenie , ze slynny czopek po malu mnie opuszcza, bede za nim tesknic:-D:-D a tak wogole oswiadczam wszem i wobec , ze od dzisiaj moge rodzic:-D:rofl2: hehe tylko jak skoro biore jeszcze fenoterol:szok::-D

Sliczna Juleczka Madzienki;-) zreszta ktore malenstwo nie jest slodkie:-) a jak tam Madzienka? Julcia miala juz badania na ktore czekaly, cos wiadomo? Kana pozdrow je od nas przy kolejnym mesku:tak:

Witam moje kolezanki spakowane i rozpakowane

My nadal spakowani i jeszcze przed wizytą:-(

Ola trzymam kciuki za lekki poród, fajnie ze dałas znać:-)

Agatkas kącik śliczny:-)

Misiówka dziekuje za kciuki, przydadzą sie napewno:-)

87martusia witamy ciepło i zapraszamy częsciej:-)

Cześć dziewczęta:) Cieszę się że kącik się Wam podoba:)

Dorotko laleczka do mnie przyjechała z Wrocławia właśnie:)

Ola - życzę powodzenia:)

Julcia prześliczna!!!!

Ja już też zaczynam tracić cierpliwość powoli:) Mogłoby już się coś zacząć:) Jutro na szczęscie mam wizyte u gina, więc zobaczę czy coś się wogóle ruszyło, bo jak na razie to tylko straszliwie mnie kość łonowa boli. Czy ona się "rozchodzi" do porodu? Bo już sama nie wiem....

reklama
Wiecie dziewczynki ze u mnie dzisiaj 9 dni po terminie....buuuuu:angry:Ja to juz sobie nawet mysle ze moze zrobilam superszybki test i nie bylo 14 dni po zaplodn tylko np 6?albo ze na usg sie pomylili z tym terminem?albo ze w zwiazku z nieregularna miesiaczka zaplodn nie nastapilo np 15 marca tylko 22 i test wyszedl poz 1go kwietnia?mysle,mysle az mi sie mozg gotuje:-DJakie to niefajne takie domniemywanie..No bo czy az tak mocno mozna sie nie spieszysc na swiat..:confused:

Kaja ja juz tez zaczelam wszystko liczyc od nowa, a u mnie zapłodnienie napewno nie nastapiło po dwóch tygodniach a conajmniej trzech bo miałam obserwacje cyklu. Tylko dlaczego USG pokazało 10.12 i to u dwóch lekarzy:confused: A jak byłam u polskiej gin w 33tc to jej wychodził term.18.12 ale nie kazała sie sugerowac:baffled: a moze ona ma racje:baffled::confused::baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry