reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Wg om mam 23 stycznia, bo najprawdopodobniej miałam miesiączkę w pierwszym miesiącu ciąży - tak po wynikach ostatniego USG stwierdziło dwóch lekarzy. Malutka jest ustawiona jak do porodu, czop wypadł, wielkość i waga też jak tuż przed narodzinami.

BlackWizard własnie w taki sposób moja mama urodziła nas ,,wczesniakow,,. Musiała miec jeszcze jedna miesiączke i zarówno ja jak mój brat przyszliśmy na swiat równo miesiąc wcześniej. Tylko ze to inne czasy były. Przez cała ciąze tylko raz usg miała:baffled:

Dobra to ja sie zbieram na wizyte i zamelduje sie po powrocie:-)

Witajcie mamusie:-D,
Maluszki przesłodkie.

Agatkas pokoik jak z katalogu:-D

Ola trzymam kciuki.

Dorotka moje piersi żadnych oznak produkcji pokarmu nie dają:-( i zaczynam się martwić:-(.

Mnie nic nie rusza i już przestałam się łudzić.
Jeśli chodzi o terminy to ja wg USG miałam na 8 grudnia, więc w ogóle się nim nie kieruję.
Miałam dzisiaj fatalną noc. Najpierw sniły mi się jakieś samobójstwa:no:, a potem nasze forum i Cyprysiowa, która pisała, że w ciąży jest:szok: i że to 20 tydzień...:baffled::-D.

Zapominajka mi też się wydawało, że nie mam pokarmu a jednak jak tylko Lena wyskoczyła z brzucha to jakimś cudownym zrządzeniem produkcja poszła pełną parą:tak:

Nie wyciskajta tam nic na siłę, wszycho się znajdzie na miejscu kobietki

No ja mam taką nadzieję, cycki mam dość obolałe, więc jest iskierka nadziei, że coś tam się dzieje.
Kąciki dzidziusiowe są w albumiku.

Witam ponownie....
Narazie Olcia nic wiecej nie pisała,wiec pewnie jest w trakcie porodu....fajnie....kurcze pipa wstretna.... :-)
A mi sie dzisiaj sniła nasza córeczka kochana,była taka sliczna,miala duzo włosków i tak sie patrzyła przenikliwie..... aj tak nie chcialam sie obudzic...a tu zonk o 8 trzeba było wstac i jechac na krew.....:baffled::baffled::baffled:
Kankiya no teraz powoli juz u Ciebi tez sie zaczyna:}}}}}
Kaja,BlackWizard i Anoli ja was podziwiam kochane...bez kitu...

czesc wspolniczki,ojejuuu jak sie narobila,,odmienilam sypialnie,zaslony,posciel itd....i wiecie co?stary fotel mi sie znudzil i przemalowalam mu drewniane lapy,caly fotel teraz jest bialy i po tych zmianach jakby swiezy duch w sypialnie wstapil:-)A poza tym mam pytanie,jak sie dopukac do Cyprysiowej w sprawie listy grudniowej itp itd?bo cos mi albo sie pm-y nie wysylaja albo nie wiem:nerd:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry