reklama

Grudniowe mamusie 2008

Ola2in1 napisała:

"Juz 7 godzin jak mi wody odeszły, skurcze co 4-5 minut bolsne jak cholera, rozwarcie na dwa palce... wy tam trzymajcie kciuki,zebym do jutra urodziła...."

Trzymamy z całych sił!!!!!!!!!!!;-):tak:;-):tak:

reklama
czesc wspolniczki,ojejuuu jak sie narobila,,odmienilam sypialnie,zaslony,posciel itd....i wiecie co?stary fotel mi sie znudzil i przemalowalam mu drewniane lapy,caly fotel teraz jest bialy i po tych zmianach jakby swiezy duch w sypialnie wstapil:-)A poza tym mam pytanie,jak sie dopukac do Cyprysiowej w sprawie listy grudniowej itp itd?bo cos mi albo sie pm-y nie wysylaja albo nie wiem:nerd:
Kaja musisz napisac do niej wiadomosc na priv.... ona jak bedzie miala czasik to na pewno Ci wszystko udostepni i zapisze gdzie trzeba.....wiesz ona teraz ma mało czasu i zadko wchodzi.....:)

Ola, dawaj, dawaj, szkoda czasu, następne czekają w kolejce.

Zapominajko, ja tez w ciązy nie miałam mleka i to o niczym nie świadczy.

Dunia, wklejaj zdjęcia brzuszka w albumiku, lepiej późno niz wcale.

Kaja, no to ześ panią wielce szanowaną położna obraziła:-), a co z tego ze są po studiach, to znaczy ze ludzie po studiach sie nie mylą i skąd ona moze wiedzieć kiedy ty dokładnie zaszłaś:confused:

Hej, hej!
Tak sobie myślę, że aby odpędzić trochę myśli od porodów to może wzorem naszej koleżanki powstawiacie też zdjęcia swoich kącików przygotowanych dla Waszych skarbów? :happy:

Tak wygladal miesiac temu, zdazylam troche pozmieniac :-p:-p

Trzymam kciuki za Ole, ale jej zazdroszcze nawet tego bolu, ale chociaz zaraz bedzie po wszystkim:-):-):-). Ja chce byc nastepna :szok:

Załączniki

• 100_0195.jpg
    100_0195.jpg
    61,3 KB · Wyświetleń: 61
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry