Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oj,tak mocno ze az bola:-)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ola2in1 napisała:
"Juz 7 godzin jak mi wody odeszły, skurcze co 4-5 minut bolsne jak cholera, rozwarcie na dwa palce... wy tam trzymajcie kciuki,zebym do jutra urodziła...."
Trzymamy z całych sił!!!!!!!!!!!;-);-)
.Kaja musisz napisac do niej wiadomosc na priv.... ona jak bedzie miala czasik to na pewno Ci wszystko udostepni i zapisze gdzie trzeba.....wiesz ona teraz ma mało czasu i zadko wchodzi.....czesc wspolniczki,ojejuuu jak sie narobila,,odmienilam sypialnie,zaslony,posciel itd....i wiecie co?stary fotel mi sie znudzil i przemalowalam mu drewniane lapy,caly fotel teraz jest bialy i po tych zmianach jakby swiezy duch w sypialnie wstapil:-)A poza tym mam pytanie,jak sie dopukac do Cyprysiowej w sprawie listy grudniowej itp itd?bo cos mi albo sie pm-y nie wysylaja albo nie wiem![]()

Hej, hej!
Tak sobie myślę, że aby odpędzić trochę myśli od porodów to może wzorem naszej koleżanki powstawiacie też zdjęcia swoich kącików przygotowanych dla Waszych skarbów?![]()