reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Wróciłam z wizyty. Posciemniałam ze mam bóle i zawroty głowy i małą czuje ale bardzo delikatnie, rzadziej niz zwykle, ale niesstety nie udało mi sie obejsc ich przepisów. Połozna zadzwonila do szpitala i umowila mnie na wizyte w pon.12 dni po termin. Jezeli zbadaja mnie i cos bedzie nie tak to wywołają poród juz w poniedziałek a jak nie to wysla mnie do domu i kazą przyjechać we wtorek juz napewno na wywołanie:baffled: Wiec zapowiadają sie swieta w szpitalu, ale mam to juz gdzieś. Własnie zjadłam pyszne pierozki z kapustą i grzybami i wigilijnie jestem zaspokojona:tak:
Polozna powiedziała jeszcze ze serduszko bije idealnie ale gdyby cos mnie zaniepokoilo to mam natychmiast jechac do szpitala

Ola co tam jutro ty urodzisz juz dzisiaj. Jestem pewna, trzymam kciuki:-)

Natalkaa sliczny kącik:-). Uwielbiam kubusia puchatka i nasz kącik tez jest w tapecie z nim, gdzies juz wklejałam zdjecie chyba na zakupach:-). A u ciebie to tapeta czy naklejki?:-)

Ola2in1 napisała:

"Juz 7 godzin jak mi wody odeszły, skurcze co 4-5 minut bolsne jak cholera, rozwarcie na dwa palce... wy tam trzymajcie kciuki,zebym do jutra urodziła...."

Trzymamy z całych sił!!!!!!!!!!!;-):tak:;-):tak:

wow nareszcie !! Trzymam kciuki.

A my się meldujemy , że wszystko oki u Nas i Was czytamy ale ciężko czasami znaleźć czas na odpisanie każdemu :-(

Moja Mała Oli już nie taka mała bo dzisiaj skończyła równe 4 tygodnie a w piątek kalendarzowy miesiąc :-)

Olka mi napisała,ze ma juz skurcze co 3 minuty i wyje z bólu....napisałam jej oczywiscie od wszystkich pozdrowienia i ze trzymamy kciukasy z całych sił...
smiała sie jesce ze teraz jutro ja,bo tak wypada w kolejce to jej odpisałam,ze w takim razie jesce dzisiaj czas na Dunie....:p hahahaha ojoj....

Ja mam w piatek wizyte u mojej ginekolozki to moze ona cosik mi wymysli...:dry:

Kana, ale Ty przynajmniej jeszcze nie doszłaś do tej magicznej daty :)
Teraz wiem, jak dłuży się każda minuta po "tym" dniu :-)
Ola, trzymaj się cieplutko, maleństwo już niedługo będzie z Tobą.
Jeeeej ale zazdroszcze ;-)
Anoli tak czy siak za parę dni maleństwo będzie z Tobą! Ale coś czuję, że do wywołania porodu się nie doczekasz - szybciej urodzisz, zobaczysz :)

Kana, ale Ty przynajmniej jeszcze nie doszłaś do tej magicznej daty :)
Teraz wiem, jak dłuży się każda minuta po "tym" dniu :-)
Ola, trzymaj się cieplutko, maleństwo już niedługo będzie z Tobą.
Jeeeej ale zazdroszcze ;-)
Wiem bidulko wiem.....poczekaj jeszcze 4 dni i tez bede tak pisała...
A z ta zazdroscia to chyba kazda z nas zazdrosci teraz Oli :P hahaha:tak::tak::tak:

reklama
Zapominajka, BlackWizard dzieki dziewczyny oby Wasze przeczucia sie spełniły. Dzis czesto twardnieje mi brzuch i troche nawet wtedy boli- moze cos sie rusza:-)
Wam tez zycze zebyscie juz za długo nie czekały:-)
Kana po terminie to dopiero bedzie ci sie dłuzyc, ale trzymam kciuki zebys juz na dniach sie rozpakowała:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry