reklama

Grudniowe mamusie 2008

Kana,nie martw sie misiu malinowy zawczasu....Bedzie dobrze,za chwilke bedziecie mieli Nunke,spojrzycie pozytywniej na swiat,a pozytywnie nastawionym sprawy sie po mysli ukladaja:)Ajajaj,jak ja sie dzisiaj narobilam,a teraz ruszam na spacer!Cmoki kochane!!

reklama
Monia ja sama nie wiem w którą stronę trzeba położyć małej główkę:baffled:, ja bym kładła na tą stronę na której jest większa i starała się jej wyrównać, ja tak robie mojej córci, kłade ją na przemian bo lubi spać tylko z jednej strony. Moja kolezanka nie pilnowała i jej mały później musiał chodzić w specjalnym kasku prawie 24 godziny na dobę przez jakiś okres żeby wyrównać główkę.

Anoli dzieki :tak: Ten pasek to tapetka, a reszta naklejki.
Szkoda, ze sciemnianie nic nie dalo a taka mialam nadzieje, ze jutro uda mi sie ich przekonac zeby cos zrobili, ale znajac zycie tez odesla mnie z kwitkiem :baffled: A jakie badania Ci robili ??

Marzycielko cudna dzidzia nie wiesz jak Ci zazdroszcze, ze mozesz ja tulic i calowac;-)

A ja znow podjelam walke o szybszy porod wysprzatalam calutkie mieszkanie lacznie z odkurzaniem, myciem podlog pod kanapami i luzkami, bylam na spacerku i nic :baffled: Zaraz maz wraca z pracy wiec chcac nie chcac bedzie musial mi pomoc w inny sposob;-) Biedny mial tylko jeden dzien spokoju :PP

Natalkaa ale o jakie badania pytasz, bo dzis to tak jak zwykle mocz cisnienie i serduszko-standardowo:baffled:

kana nie mysl o tej pracy swojego, to chwilowy kryzys a od nowego roku pewnie dostanie umowe i wszystko sie ułozy:-)

Justine moze pobaw sie z dziecmi w ,,milczenie,, kto dłuzej sie nie odezwie dostanie nagrode:confused:

Marzycielko, Yoko ale macie juz duże córcie czas pedzi jak szalony tylko my ciagle z brzuchami:-D
Ola2in1 badz dzielna , jestesmy z Toba:tak:
Kaja niezla ta twoja polozna:-D
Natalko sliczny pokoik, moje ulubione kolorki:-)
Anoli wkoncu zielone swiatlo dla Ciebie raczyli zapalic, moze zdazysz urodzic bez wywolywania-trzymam kciuki
Kana ale Ci zazdroszcze swiezutkich firanek i zapaszku:-) ja dopiero po porodzie bede mogla cos zrobic z moim mieszkankiem :zawstydzona/y:az glupio swieta ida a ja mam brudne okna przez to przymusowe lezenie od 2 mies:zawstydzona/y:a co do pracy mezusia jestem pelna optymizmu jak inne dziewczyny i uwierz w nasze przeczucia, ze wszystko sie dobrze skonczy:-)
Natalko bo zameczysz meza:-D
Blackwizard oby te bole to byly tym razem te wlasciwe;-)
Fdrake gratulacje:-):-)

reklama
a ja jakas taka ostatnio dziwnie rozbita chodze:baffled: sama nie wiem czego chce, czytam Was caly dzien a nie chce mi sie pisac:baffled:nie wiem o co chodzi:zawstydzona/y: jakos smutnawo..
dobra juz nie marudze, ciesze sie, ze jestescie:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry