• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Kana,nie martw sie misiu malinowy zawczasu....Bedzie dobrze,za chwilke bedziecie mieli Nunke,spojrzycie pozytywniej na swiat,a pozytywnie nastawionym sprawy sie po mysli ukladaja:)Ajajaj,jak ja sie dzisiaj narobilam,a teraz ruszam na spacer!Cmoki kochane!!

reklama
Monia ja sama nie wiem w którą stronę trzeba położyć małej główkę:baffled:, ja bym kładła na tą stronę na której jest większa i starała się jej wyrównać, ja tak robie mojej córci, kłade ją na przemian bo lubi spać tylko z jednej strony. Moja kolezanka nie pilnowała i jej mały później musiał chodzić w specjalnym kasku prawie 24 godziny na dobę przez jakiś okres żeby wyrównać główkę.

Anoli dzieki :tak: Ten pasek to tapetka, a reszta naklejki.
Szkoda, ze sciemnianie nic nie dalo a taka mialam nadzieje, ze jutro uda mi sie ich przekonac zeby cos zrobili, ale znajac zycie tez odesla mnie z kwitkiem :baffled: A jakie badania Ci robili ??

Marzycielko cudna dzidzia nie wiesz jak Ci zazdroszcze, ze mozesz ja tulic i calowac;-)

A ja znow podjelam walke o szybszy porod wysprzatalam calutkie mieszkanie lacznie z odkurzaniem, myciem podlog pod kanapami i luzkami, bylam na spacerku i nic :baffled: Zaraz maz wraca z pracy wiec chcac nie chcac bedzie musial mi pomoc w inny sposob;-) Biedny mial tylko jeden dzien spokoju :PP

Natalkaa ale o jakie badania pytasz, bo dzis to tak jak zwykle mocz cisnienie i serduszko-standardowo:baffled:

kana nie mysl o tej pracy swojego, to chwilowy kryzys a od nowego roku pewnie dostanie umowe i wszystko sie ułozy:-)

Justine moze pobaw sie z dziecmi w ,,milczenie,, kto dłuzej sie nie odezwie dostanie nagrode:confused:

Marzycielko, Yoko ale macie juz duże córcie czas pedzi jak szalony tylko my ciagle z brzuchami:-D
Ola2in1 badz dzielna , jestesmy z Toba:tak:
Kaja niezla ta twoja polozna:-D
Natalko sliczny pokoik, moje ulubione kolorki:-)
Anoli wkoncu zielone swiatlo dla Ciebie raczyli zapalic, moze zdazysz urodzic bez wywolywania-trzymam kciuki
Kana ale Ci zazdroszcze swiezutkich firanek i zapaszku:-) ja dopiero po porodzie bede mogla cos zrobic z moim mieszkankiem :zawstydzona/y:az glupio swieta ida a ja mam brudne okna przez to przymusowe lezenie od 2 mies:zawstydzona/y:a co do pracy mezusia jestem pelna optymizmu jak inne dziewczyny i uwierz w nasze przeczucia, ze wszystko sie dobrze skonczy:-)
Natalko bo zameczysz meza:-D
Blackwizard oby te bole to byly tym razem te wlasciwe;-)
Fdrake gratulacje:-):-)

reklama
a ja jakas taka ostatnio dziwnie rozbita chodze:baffled: sama nie wiem czego chce, czytam Was caly dzien a nie chce mi sie pisac:baffled:nie wiem o co chodzi:zawstydzona/y: jakos smutnawo..
dobra juz nie marudze, ciesze sie, ze jestescie:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry