Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, ja bym kładła na tą stronę na której jest większa i starała się jej wyrównać, ja tak robie mojej córci, kłade ją na przemian bo lubi spać tylko z jednej strony. Moja kolezanka nie pilnowała i jej mały później musiał chodzić w specjalnym kasku prawie 24 godziny na dobę przez jakiś okres żeby wyrównać główkę.Anoli dziekiTen pasek to tapetka, a reszta naklejki.
Szkoda, ze sciemnianie nic nie dalo a taka mialam nadzieje, ze jutro uda mi sie ich przekonac zeby cos zrobili, ale znajac zycie tez odesla mnie z kwitkiemA jakie badania Ci robili ??
Marzycielko cudna dzidzia nie wiesz jak Ci zazdroszcze, ze mozesz ja tulic i calowac;-)
A ja znow podjelam walke o szybszy porod wysprzatalam calutkie mieszkanie lacznie z odkurzaniem, myciem podlog pod kanapami i luzkami, bylam na spacerku i nicZaraz maz wraca z pracy wiec chcac nie chcac bedzie musial mi pomoc w inny sposob;-) Biedny mial tylko jeden dzien spokoju
P

Właśnie wróciłam ze spaceru. Brzuch mnie zaczął boleć jak cholera.
W końcu w domku... Lidka urodziła się 9.12:-), ale ze względu na żółtaczkę przyszło nam pobyć w szpitalu 2 dni dłużej.
W końcu w domku... Lidka urodziła się 9.12:-), ale ze względu na żółtaczkę przyszło nam pobyć w szpitalu 2 dni dłużej.
, gratuluję. Koniecznie pokaż nam malutką!!!

az glupio swieta ida a ja mam brudne okna przez to przymusowe lezenie od 2 mies
a co do pracy mezusia jestem pelna optymizmu jak inne dziewczyny i uwierz w nasze przeczucia, ze wszystko sie dobrze skonczy:-)