reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
W końcu w domku... Lidka urodziła się 9.12:-), ale ze względu na żółtaczkę przyszło nam pobyć w szpitalu 2 dni dłużej.

Witamy spowrotem.....najwazniejsze,ze przed siwetami juz w odmku jestes z malutka:-)

Dziewczyny kochane moje dziekuje za wsparcie... ja jak ja,ale misiek sie strasznie przejął....tak mi go szkoda...i to jesce przed samymi swietami.....dranie :wściekła/y:

BlackWizard
to moze sie zaczeło????/ pisz na bierzaco co i jak- trzymama kciuki:*

A i bym zapomniała Ola napisała:
"Jestem juz strasznie zmęczona, jak mi skurcze spadły do 7 minut, to zaczełam przysypiac, no i po tylu godzinach lekarz w koncu postanowił podłaczyc dopalacza, to teraz co skurcz to łzy... naprawde facet na porodówce to skarb!!!!"

I wczoraj wieczorkiem pisała mi jesce Madzienka smska:
"Karolinko my prawdopodobnie w piątek wychodzimyale w poniedziałek czeka nas wizyta w dzieciecym szpitalu i zobaczymy co dalej.... na szczescie zmiany w serduszku sie cofaja,ale pojawil sie kolejny bol mojego macierzynstwa:( niunia nie chce ssac cyca przez ta rozlake wiec troche mnie to doluje:( Dziekuje za pozdrowienia i smski...trzymam kciuki za Ciebie i MARICZKE.Buziaczki dla wszystkich mamusiek"

Dziewczyny Agatkas i Kankiya ja tez tak mam...

Ostatnio siedziałam w fotelu i ryczałam...tak po prostu,az misiek przyszedł i sie pyta co sie stało...no to ja,ze tak bym juz chciała miec mała obok siebie i w goole mam doła..... no to patrzał na mnie z takim politowaniem.....

Dziewczyny Agatkas i Kankiya ja tez tak mam...

Ostatnio siedziałam w fotelu i ryczałam...tak po prostu,az misiek przyszedł i sie pyta co sie stało...no to ja,ze tak bym juz chciała miec mała obok siebie i w goole mam doła..... no to patrzał na mnie z takim politowaniem.....
czyli to chyba normalne:baffled: ale ja juz nie moge ze soba wytrzymac i tez pochlipuje a zwlaszcza jak nie moge czegos zrobic, bo brzucholek przeszkadza i jestem sama w domu:zawstydzona/y:kurcze jeszcze troszke... musimy to wytrzymac :tak:

Kana dzieki za wiadomosci od dziewuszek no i super, ze z kruszynka Madzienki juz lepiej:-)
ajj ja bym Was wszystkie wysciskala a Wy tak daleko:zawstydzona/y::-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry