reklama

Grudniowe mamusie 2008

A ja się wzięłam za kompanie i strzyżenie psa :-D Mu też na święta się należy :-) A trochę zapuszczony był przez mojego ciążowego lenia :-D

Anoli mi brzuch twardnieje i pobolewa już od kilku dni, nic nie chce się mimo to ruszyc do przodu

Ostatnia edycja:
reklama
Aj babaeczki ja wlasnie powiesilam czysciutkie firanki.....ale ładnie pachnie w mieszkaniu, od razu inaczej:P hahaha a i musialam poprawic okna,bo takie zacieki mi sie po tych ostatnich deszczach porobiły...ze dziasiaj patrzec nie mogłam....lukała lukałam,az wziełam szmatke i dawaj:p hahaahha

Martwie sie,bo misiek ma problemy w pracy to znaczy dowiedział sie dzisiaj ,ze do jutra ma umowe i przez ten kryzys nie wiadomo czy mu przedłuza..... prawdopodobnie bdzie mial wolne az do sylwestra,a wtedy sie okaze.... załamał sie biedaczek i ja sie tez mimo wszystko martwie,,,,,, :zawstydzona/y:

Anoli dzieki :tak: Ten pasek to tapetka, a reszta naklejki.
Szkoda, ze sciemnianie nic nie dalo a taka mialam nadzieje, ze jutro uda mi sie ich przekonac zeby cos zrobili, ale znajac zycie tez odesla mnie z kwitkiem :baffled: A jakie badania Ci robili ??

Marzycielko cudna dzidzia nie wiesz jak Ci zazdroszcze, ze mozesz ja tulic i calowac;-)

A ja znow podjelam walke o szybszy porod wysprzatalam calutkie mieszkanie lacznie z odkurzaniem, myciem podlog pod kanapami i luzkami, bylam na spacerku i nic :baffled: Zaraz maz wraca z pracy wiec chcac nie chcac bedzie musial mi pomoc w inny sposob;-) Biedny mial tylko jeden dzien spokoju :PP

Kana nic sie nie martw, popatrz na to z innej strony akurat do sylwestra bedziecie razem,umowa mu sie jutro konczy, Ty pojutrze urodzisz:happy:, pomoze Ci przy dzidzi, a pozniej napewno mu przedluza umowe trzeba myslec pozytywnie !:tak:

witajcie dziewczyny mam do was takie pytanie dziś wróciłam od ortopedy no i kazał mi układać główkę dziecka częściej w prawo. Problem tkwi w tym że już się pogubiłam jak mam ją ułożyc, bo maluutka ma zlamany obojczyk prawy i odchylala głowke w lewo wiec główka z lewej strony zrobiła sie troszkę wieeksza, jezeli ułoze dziecko na brzuszku to jak mam jej główke ułożyć bo jezeli uloze ją tak jak mi lekarz kazał czyli w prawo to wyjdzie na to że to nie bedzie sensu bo wowczas bedzie lezec na lewym policzku , a jak lezy na pleckach to było żle jak była obrucona lewym policzkiem w lewo. Wiem trochę to zamotałam ale trudno mi wytlumaczyc to lepiej , wiec prosze was o odpowiedz główka dziecka lezącego na brzuszku ma być ułozona w lewo czy w prawo? Bo mi się wydaje że w takiej pozycji policzek prawy powinien byc do lewej roczki czy mam rację?

Kana nic sie nie martw, popatrz na to z innej strony akurat do sylwestra bedziecie razem,umowa mu sie jutro konczy, Ty pojutrze urodzisz:happy:, pomoze Ci przy dzidzi, a pozniej napewno mu przedluza umowe trzeba myslec pozytywnie !:tak:
No to,ze akurat bedziemy wtedy razem przy małej to jest ten najwiekszy i poki co jedyny plus..... u niego w firmie i tak wszyscy od 24 grudnia do 3 stycznia mieli miec wolne.....tylko kurrcze wkuajace jest to,ze on dowiedział sie o tym dzien wczesniej.... no halo....

Renia mi tez się tak wydawało bo ona dziś konczy 3 tyg ale lekarz kazał ją kłasc ze względu na bioderka tzn nic powaznego tylko tak profilaktycznie ma leżec w pozycji żabki, więc musze ją tak układać

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry