reklama

Grudniowe mamusie 2008

czesc dziewczyny

Co tutaj taki zastój ? Trzymam za was mocno kciuki zebyscie wszystkie były w domku z kruszynkami na swieta.

Agatkas sliczny kącik dla malenstwa.
Paola a Ty juz po terminie jestes .... zapomniałas ze masz urodzic :-D

reklama
Witajcie grudnioweczki:tak: my juz w domku Fifek sobie smacznie spi a ja moge troszke nadrobic forumowe zaleglosci:-D malutki urodzil sie niespodziewanie sama bylam zaskoczona jak ze to juz!!! i jak sobie uswiadomilam w jakim celu jade do szpitala to chcialam uciekac!! zanim zrobili mi cieceie lezalam z 3 godzinki na bloku porodowym z kobietami rodzacymi naturalnie ech krzyki mnie przerazaly:baffled::baffled: ale w koncu nadesszla ta chwila kiedy zabrali mnie na stolik i teraz z perspektywy czsu musze przyznac zed bylo fajnie lekarze ktorzy odbierali porod jak i anesteziolodzy bardzo fachowa i przemila obsluga naprawde:tak::tak:balam sie tylko co bedzie jesli znieczulenie nie zadziala:szok::szok::szok:ale cale szczescie zadzialalo i nic nie czulam tylko nagle ogromny krzyk Fifusia:-D no i sie poryczalam od razu:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:a i nawet cewnikowanie bylo calkiem calkiem:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: gorzej bylo w pierwszej dobie po porodzie i te pierwsze podnoszenie z lozka ale czego sie nie zrobi dla krasnala:tak: aha filipekk urodzil sie malutki 2850 a wzrostu 52 ale jest lakomczuchem wiec pewnie szybko nadrobi kilogramy:tak::tak::tak: teraz ide sie troszke ogarnac gdyz maly ssak sie niedlugo obudzi:tak::tak:

gratuluje wszystkim rozpakowanym grudnioweczka!!!!!!!! a dokladniejsza relacje z mojego porodu opisze we wlasciwym watku:-D:-D a jeszcze jedno lezalam na sali z dziewczyna ktora pomimo wywolywanego porodu rodzila 18 godzin !!!!!!!! po czym zrobili jej cesarke!!! a druga tylko 12 godzin wypychala 4200 gramowego szkraba:szok::szok::szok: ale wszyscy przezyli i teraz sie z tego smieja wiec wierzcie ze wszystko w takiej chwili sie zrobi:tak::tak::tak::tak:

a i sle pozytywne fluidy tym nierozpakowanym!!!!!!! DO ROBOTY DZIEWCZYNY NIE OPITALAC SIE!!!!!!!!!!!!!!!!!:angry::angry::angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: :-D

Witajcie grudnioweczki:tak: my juz w domku Fifek sobie smacznie spi a ja moge troszke nadrobic forumowe zaleglosci:-D malutki urodzil sie niespodziewanie sama bylam zaskoczona jak ze to juz!!! i jak sobie uswiadomilam w jakim celu jade do szpitala to chcialam uciekac!! zanim zrobili mi cieceie lezalam z 3 godzinki na bloku porodowym z kobietami rodzacymi naturalnie ech krzyki mnie przerazaly:baffled::baffled: ale w koncu nadesszla ta chwila kiedy zabrali mnie na stolik i teraz z perspektywy czsu musze przyznac zed bylo fajnie lekarze ktorzy odbierali porod jak i anesteziolodzy bardzo fachowa i przemila obsluga naprawde:tak::tak:balam sie tylko co bedzie jesli znieczulenie nie zadziala:szok::szok::szok:ale cale szczescie zadzialalo i nic nie czulam tylko nagle ogromny krzyk Fifusia:-D no i sie poryczalam od razu:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:a i nawet cewnikowanie bylo calkiem calkiem:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: gorzej bylo w pierwszej dobie po porodzie i te pierwsze podnoszenie z lozka ale czego sie nie zrobi dla krasnala:tak: aha filipekk urodzil sie malutki 2850 a wzrostu 52 ale jest lakomczuchem wiec pewnie szybko nadrobi kilogramy:tak::tak::tak: teraz ide sie troszke ogarnac gdyz maly ssak sie niedlugo obudzi:tak::tak:

gratuluje wszystkim rozpakowanym grudnioweczka!!!!!!!! a dokladniejsza relacje z mojego porodu opisze we wlasciwym watku:-D:-D a jeszcze jedno lezalam na sali z dziewczyna ktora pomimo wywolywanego porodu rodzila 18 godzin !!!!!!!! po czym zrobili jej cesarke!!! a druga tylko 12 godzin wypychala 4200 gramowego szkraba:szok::szok::szok: ale wszyscy przezyli i teraz sie z tego smieja wiec wierzcie ze wszystko w takiej chwili sie zrobi:tak::tak::tak::tak:

a i sle pozytywne fluidy tym nierozpakowanym!!!!!!! DO ROBOTY DZIEWCZYNY NIE OPITALAC SIE!!!!!!!!!!!!!!!!!:angry::angry::angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: :-D

WITAJ KOCHANA SPOWROTEM NO I OGROMNE GRATULACJE MAMUSIU:-)
wpakowalas sie w kolejke a mialas ze mna i KANKIYA za jakies 2 tygodnie rodzic ale najwaznejsze ze wszytko jest ok no i malutki jest przesliczny... buziaki

Kana mój mąż pracuje do końca grudnia i do widzenia...
Ja nie pracuję więc MASAKRA.

Szuka pracy na szybko bo kto Nas utrzyma??
Ja też te Święta spędzę na myśleniu co będzie..
No to widze Marzycielko,ze my w takiej samej sytuacji jestesmy.... musimy byc dobrej mysli....chyba poki co tylko to nam zostało....misiek jesce jutro bedzie gadał z przełozonym to sie wszystko wyklaruje co i jak.....

Agatkas ja tak samo myślę KANA na porodówkę:tak::-D
Aj mamuski jestescie kochane....oby te posty wasze pomogły :tak::tak::tak:

Landryneczka tu masz linka do albumików: https://www.babyboom.pl/forum/grudniowe-mamy08-f258/

hey hey witaj spowrotem :-)

kana , marzycielko na pewno bedzie wszystko dobrze. Ach to zycie ... szkoda gadac.

masakra jakaś....

Kana musimy dać rade i koniec:-)
Daj znać jutro jak twojemu poszła rozmowa.

dFrake, gratuluję i witam spowrotem.

Tygrysku, witamy spowrotem po krótkiej nieobecności.

Kana, nie martw się na pewno wszystko się ułoży, ważne żeby zdrówko dopisywało.

Dziewczyny z humorkami, nie martwcie sie, to po prostu hormonki z was wychodzą razem z łzami.

Justine, widzę że nie tylko ja sama z dzieciakami siedze, też podzielasz mój los, dobrze ze jest to orum i jest się z kim podzielić swoimi troskami.

A ja sie wystrachałam dzisiaj na maksa. Była u mnie położna i powiedziałą że Mała troche mało przybiera, a że to znajoma mojej mamy, to zostawiła mi specjalną wagę dla noworodków, żeby Ją ważyć. więć rozpebrałąm przed kąpielą i na wagę a tu 400 g mniej niż o godz 11, przeżyłąm szok odechciało mi isę wszystkiego. wykąpałam nakarmiłam i znów na wagę, a ta ani drgnie, potem coś mnie tknęło i przeniosłam wagę na stól i waga opkazała sie ok, wcześniej postawiłam na miękkim dywaniku łażienowym i chyba przez to xle pokazywała, ale tępak ze mnie. ale juz się trochę uspokoiłam.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry