reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Hejka ja znowu w polu z nadrabianiem, dzisiaj była położna, a do tego kupa roboty w domku. Na domiar złego nie mogłam nigdzie kupić choinki, bo chciałam zamówić wysyłkowo, bo nie mam zamiaru latać i szukać z małą, a Robert weźmie pierwszego lepszego badyla z igłami. A tu dupcia wszędzie wyprzedane te fajniejsze... no ale po całym dniu poszukiwań w końcu dorwałam choinę i Robert ją przytachał, kupił też Inusi karuzelkę pod choinkę.

Położna zrobiła dziś maleńkiej badania, z tego co mówiła, to będą też sprawdzali czy Inana ma skaze białkową, super, nawet nie wiedziałam, że można zrobić na to badania...

no to ide nadrobić co u was!

Dziewuszki!

Ja tylko na chwilkę wpadam z dobrą nowiną :-)

Mam skurcze średnio co 7-10 min, nasilają się. Troche boli podbrzusze. Dziś wizyta w szpitalu nas czeka, tfu tfu co by znów nie był fałszywy alarm :-)

Trzymajcie kciuki! :-)
Odezwę się jak tylko będę mogła :-)

Misiówka, super ze już masz choineczkę.
Mój wraca w sobotę to wtedy bedziemy myśleć, ale zawsze ubieramy w wigilię, wiec w tym roku chyba też tak będzie.

BlackWizard, trzymam kciuki kochana i mam nadzieję,z e rano jak wejde na bb, to beda od Ciebie ddobre wieści, trzymaj sie cieplutko

Teraz spadam już kąpać sie póki Malutka śpi, a potem lulu.
Jutro przychodzi do mnie babcia zrobi mi kopytka i pierożki leniwe, wiec na 2 dni bede miałą spokój z gotowaniem, jutro zrobię tylko mięsko w sosie do kopytek i bedzie z głowy, no i cieszę sie ze nie bede siedziec cały dzien sama:-)

Spokojnej nocki wszystkim mauśkom

Korzystam z chwili gdy moja mała spi i zaglądam tu do Was.
Gratuluję nowym mamusią, które w między czasie urodziły.

Misiówka a Twoja tesciowa zdązyła przed porodem malutkiej i widze że Ty juz na pełnych obrotach....
Moja mała jeden dzień jest aniołkiem gdzie moge wszystko sobie w domku porobic a na drugi dzień daje mi popalic. Dzis był ten łaskawy dzień. Ciekawe co bedzie jutro?

Kana widze że Ty cierpliwie brniesz do terminu, a on juz tuz tuz...

Renia a ta Twoja kruszynka to tez kawał baby jak moja...widze że niedaleko obie na wagę wpadły i wychodzi na to ze podna 4 kg maja tylko dziewczyny i to na razie jak przejżałam to 3 sztuki takie mamy...

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry