tygrysek82
Fanka BB :)
Witaski przytulaski dla wszystkich!!!:-):-):-)
Przede wszystkim jeśli są nowe rozpakowane to gratuluję a tym które nadal w dwupaku 3majcie się!!! już niedługo!!!:-):-):-)
Dawno nie zaglądałam,ale naprawdę brak czasu....mam nadzieję że u Was wszystko ok.....
U mnie dużo lepiej...Oliwce trochę ulżyło...kolki są rzadziej i dużo mniej intensywne...od kilku dni przesypia mi prawie całą noc...zasypia ok 23 i budzi sie 6-7 rano....za to w dzień śpi bardzo mało...jest bardzo aktywna i czasem prześpi tylko dwie godzinki...
ściskam wszystkie Was bardzo mocno i buziaki dla Naszych maluszków!!!
Yoka witaj

oj dawno Cie nie bylo
ciesze sie ze Oliwce sie poprawilo i ze teraz i Ty sobie mozesz troche odetchnac chociazby psychicznie gdyz takie ataki kolki oj potrafia czlowiekowi dac w kosc:-

W dzień prawie nie śpi i tylko woła jeść,a w nocy się budzi,a czasem nawet wstaje o 5 rano i potrzebuje uwagi,bo inaczej jest marudzenie...Marzy mi się żeby zaczął spać chociaż po 5 godzin.Zaliczyliśmy już lekarza,bo miał katar,a dzisiaj byliśmy znowu,bo od tygodnia ma okropną wysypkę na buzi.Na razie dostaliśmy maść.To tyle u nas.Mam nadzieję,że u Was wszystko dobrze
Klara tez mamie pomaga jak może już się chyba przyzwyczaiła do braciszka nawet kąpie go ze mną bo Mój nie może. Pozdrawiam was wszystkie!- czasem trochę poczytam ,ale nie daję rady pisać z braku czasu , może jak Mój się wykuruje to będę mogła przysiąść na chwilkę. Trzymajcie kciuki żebym ja się nie rozłożyła bo to by był koniec świata!
Dzieki za powtorzenie informacji:-)