reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Cześć Grudnióweczki :-)

Witam Mamusie:-D
Najpierw się przedstawię...Katarzyna Morawska...
A teraz mam pytanko jeśli chodzi o te krwawienia...długo można krwaić:confused:, ja w sumie jestem 2 tygodnie po porodzie a krew jest jakaś ciemna - brunatna czytałam gdzieś że powinna już być jakaś różowawa wydzielina...a u mnie się na razie nic nie zmienia i nie wiem czy kontaktować się z ginem czy dać sobie jeszcze spokój:confused:

Ja krwawiłam ponad cztery tygodnie-taką właśnie brunatną wydzieliną.

a mam do was pytanko, nie wiem czy ten temat był już poruszany a mnie troszkę na forum nie było:zawstydzona/y: i nie dam rady wszystkiego nadrobić
jaka formę antykoncepcji będziecie stosować:confused: chodzi mi o mamy karmiące piersią:tak:

Nadal się zastanawiam nad tabletkami, bo spiralka narazie odpada-za rok chcemy postarać się o następnego dzidziusia :-) i już nie mogę się doczekać...

Wczoraj byliśmy u ginekologa na kontrolnej wizycie i jak powiedział: "szyjka miodzio", więc chyba jest dobrze :-):-):-) Musze Wam powiedzieć, że to badanie było cholernie bolesne-przypomniało mi się "oddzielanie bieguna dolnego"...

A dzisiaj byliśmy z Małym na szczepieniu-bardzo dzielnie zniósł dwa ukłucia w nóżki i ślicznie wypił szczepionkę na rotawirusa :-) Poza tym urósł 2 cm (ma już 55) i przytył prawie kilogram w ciągu 6 tygodni (waży 4300).

A co do nk to może ja też się przedstawię-Patrycja Kucharska :-) Zaraz zacznę Was szukac i mam nadzieję, ze mnie poznacie :-)

landryneczko-odpisałam ci na PW :-)

Ja nadal mam w domku aniołka a nie dziecko:)

Powiedzcie mi jak długo po porodzie odczuwałyście jakieś bóle miednicy i tym podobne dolegliwości. Po jakim czasie brzuchol się robi mniejszy? Ja mam dalej taką kuleczkę:(

Ostatnia edycja:
Witajcie

Mati troche pomarudził i teraz spi, mam nadzieje ze chociaz godzinkę.

Agatkas ja jeszcze mam tak jakby za duzo skóry, ale brzuch szybko mi się zmniejszył, tak po 3 tyg juz go nie było.
A ja aniołka miałam przez miesiąc teraz zmieni się w diabełka :-D

Parysia ja tez nie mogę znaleź zozakozy i anoli.

a mam do was pytanko, nie wiem czy ten temat był już poruszany a mnie troszkę na forum nie było:zawstydzona/y: i nie dam rady wszystkiego nadrobić
jaka formę antykoncepcji będziecie stosować:confused: chodzi mi o mamy karmiące piersią:tak:

Ja jeszcze nie wiem. Na pewno odpada spirala, bo się boję ( ale nie potrafię racjonalnie odpowiedzieć sobie dlaczego:zawstydzona/y:).

Co do NK - Agata Jędrusyna - zapraszam serdecznie:)

Ja nadal mam w domku aniołka a nie dziecko:)

Powiedzcie mi jak długo po porodzie odczuwałyście jakieś bóle miednicy i tym podobne dolegliwości. Po jakim czasie brzuchol się robi mniejszy? Ja mam dalej taką kuleczkę:(

Ja brzuchol cały czas mam. Mniejszy o wiele niż w 9 miesiącu, ale jest...

W kwestii aut, to my mamy opla astrę kombiaka i ja jestem bardzo zadowolona. Nie zamieniłabym tego auta na żadne inne.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry