reklama

Grudniowe mamusie 2008

Landryneczko karmię piersią ale dokarmiam butelką(mleczkiem NAN) i w sumie z butelki wypija 100ml a czasami nawet 120ml więc napewno nie najada się z piersi:-(a z kupkami miała problem i dawałam jej herbatke tzn plantex ale nie pomagał i teraz daje jej kropelki espumisan i niby jest troche lepiej ale nie do końca.

Nan jest bardzo bogate w zelażó i dlatego te zatwardzenia polecam Bebiko bądź Bebilon Comfort :-)

A my jeździmy z racji ogromnej rodzinki Oplem Omegą B Kombi .
Jest to 2 na liście największy samochód z powodu pojemności bagażnika . Przegrywamy tylko z Mercedesem. Jeździmy z 2 dogami , wózkiem, fotelikiem, bagażami .... i wszystko wchodzi...
Chcemy zamienić w przyszłości na Opla Omegę C nowszą bo tak kocham ten samochód , że masakra hehe :-)

A ja dzisiaj cały dzień na stopie wojennej z mężem... Jak on mnie wk....a czasami :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Kaja, Renia, nie dołujcie się dziewczny, przeciez własnie urodziłóyscie swoje skarby i stad te brzuszki, z czasem wszystko będzie lepiej.

Agatkas, ja wprawdzie nie miałam problemóe z siadaniem i wogóle to w szpitalu śmigałam ja nówka, ale po 2 czy 3 dniach w domku czułam taki dziwny ból, jakby kości mi się rozpadały, na szczęście po kilku dniach się unormowało. Zobaczysz z dnia na dzień będzie lepiej.

Mam dzisiaj bardzo aktywny dzień, najpierw to szczepienie, potem do domu, szybki obiad, a potem na zakupy i zawieźć chłopaków na tańce, zrobić zakupy i wypożyczyc stroje na bal szkolny, a wszystko to z dzieciakami, bo mąż już pojechał w trasę, jakoś daliśmy radę, ale juz sie dzisiaj nigdzie nie ruszam.

Ostatnia edycja:
no ja kompletnie nie mam juz czasu na nic maly mi wisi przy cycu caly dzien:-D:-D
odrzucilam mleko modyfikowane maly dostawal kolek gigantycznych i zatwardzenia plakal cala noc...
macie swietne fotki na naszej klasie :-):-):-)

Agatkas spokojnie jestes dopiero tydzien po. Mi juz minęło trzy tygodnie i brzuchol ciągle mam. Cierpliwosci kochana:-)

Kaja, Renia ja mam to samo. Wczoraj kupiłam sobie spodnie bo w te sprzed ciązy nie wchodze i narazie sie nie zapowiada ze wejde. Najgorsza byla swiadomosc ze wzielam do przymierzalni 3 rozmairy, a dobre byly te najwieksze:zawstydzona/y:

Ewelw mozesz zmierzyc mi ten pas na szerokość, bylabym wdzieczna:tak:

Ja dzisiaj po przeglądzie u ginki. Wszystko w porządku, więc mogę wreszcie zacząć NORMALNE życie, haha. Tylko mężuś coś dzisiaj nie w humorze na amory, a szkoda... ;)

a mam do was pytanko, nie wiem czy ten temat był już poruszany a mnie troszkę na forum nie było:zawstydzona/y: i nie dam rady wszystkiego nadrobić
jaka formę antykoncepcji będziecie stosować:confused: chodzi mi o mamy karmiące piersią:tak:

Dzisiaj właśnie dyskutowałam z ginką o tym i zdecyduję się raczej na wkładkę hormonalną, można ją założyć w trakcie karmienia piersią i nie ma wpływu na karmienie. Muszę tylko odczekać jeszcze parę tygodni, żeby zrobić miarodajną cytologię i jak wyniki będą dobre to dam sobie założyć tę wkładkę i na 5 lat spokój :tak:

Ostatnia edycja:
Anoli - szerokość pasa 29 cm. (A długość rozmiaru M - to ok 90 cm - na mnie idealny - bo mam duży brzuchol - ale jednocześnie dobrze ściska. Przy długości którą podałam należy odliczć ok. 22-27 cm - na rzepy które na siebie nachodzą)

Szkoda ze taki szeroki bo bylam nim zajnteresowana, dla mnie góra 25cm, bo jestem niska:zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry