pytia
Fanka BB :)
A czy przy tej wkładce hormonalnej mężuś nie będzie czuł tych sznureczków???![]()
Podobno nie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A czy przy tej wkładce hormonalnej mężuś nie będzie czuł tych sznureczków???![]()
a mam do was pytanko, nie wiem czy ten temat był już poruszany a mnie troszkę na forum nie byłoi nie dam rady wszystkiego nadrobić
jaka formę antykoncepcji będziecie stosowaćchodzi mi o mamy karmiące piersią
![]()
Co prawda jestem jeszcze przed wizyta ginekologiczna oraz przeswietleniem pluc ....ale mysle ze juz nic mi sie nie cofnie 
Pozdrawiam was wszystkie i ogromne buziaki 

przed 7 poszlismy dalej spac i dopiero wstalismy tzn maly jeszcze sie wybudza
az sie boje co bedzie dzisiaj po 2 ekstra nockach
i teraz wazy 4330;-)

na początku wyglądało to trochę lepiej, ale chyba i tak nie mam co narzekać, bo mogłoby być gorzej.
, wykąpałam ja jak zwykle okolo 21,
potem nakarmiłam, chwile pozabawialam i połozylam do lózeczka, zdziwilam sie ze zasnela, bo zawsze wariuje do północy, wiec zamiast sie połozyc to czeałam do północy zeby ja jeszcze nakarmic, ale cisza spi, wiec tez sie połozyłam, obudziłam sie o 3, nadal cisza, sprawdziłam czy cos sie nie stało, ale wszystko ok, polozyłam sie spowrotem, obudziłąm sie o 6, ale Mała nadal spała, o 6:20 nie wytrzymałąm i wzięłam ja do przewijania zeby ja obudzić i nakarmić. Około 8 znów zasnęła u mnie na brzuchu, a ja razem z nią i wstałyśmy dopiero przed chwilką
,