Natalkaa
Oskarkowa Mamusia =))
Hej mamuski !!
Moja nocka tez dzisiaj ok, maly przespal jedno karmienie, tez sie zastanawialam czy go wybudzac, ale taki z niego grubasek, ze nic mu nie bedzie jak raz nie zje ;pp
Mam pytanie, czy ktoras z was slyszala o tym, zeby zginac nozki tak do glowy jak dziecko nie moze zrobic kupki>?? Bo moj maz tak robi za kazdym razem jak maly sie prezy i placze i to pomaga, pruka albo robi kupke, tylko, ze ja nie jestem pewna czy to bezpieczne, ciagle sie z nim o to kluce, a moze on ma racje?
A czy ktorejs dzidzius przkreca sie juz z brzuszka na plecki, bo ja mojego zawsze okladam tysiacem poduszek jak lezy na luzku a ja ide nawet do ubikacji, bo boje siezeby nie spadl, maz sie ze mnie smieje, ze to jeszcze dlugo, ale ja wole dmuchac na zimnie, nigdy nic nie wiadomo nie? :-):-)
Moja nocka tez dzisiaj ok, maly przespal jedno karmienie, tez sie zastanawialam czy go wybudzac, ale taki z niego grubasek, ze nic mu nie bedzie jak raz nie zje ;pp
Mam pytanie, czy ktoras z was slyszala o tym, zeby zginac nozki tak do glowy jak dziecko nie moze zrobic kupki>?? Bo moj maz tak robi za kazdym razem jak maly sie prezy i placze i to pomaga, pruka albo robi kupke, tylko, ze ja nie jestem pewna czy to bezpieczne, ciagle sie z nim o to kluce, a moze on ma racje?

A czy ktorejs dzidzius przkreca sie juz z brzuszka na plecki, bo ja mojego zawsze okladam tysiacem poduszek jak lezy na luzku a ja ide nawet do ubikacji, bo boje siezeby nie spadl, maz sie ze mnie smieje, ze to jeszcze dlugo, ale ja wole dmuchac na zimnie, nigdy nic nie wiadomo nie? :-):-)
jak??moze ja sprobuje i mala zrobi kupke??

waży teraz 4kg a jak wychodziłyśmy ze szpitala to ważyła 3100g.Żarłoczek mój kochany;-)lekarka nam powiedziała że mała przybrała na wadze już za następny miesiąc. Poza tym Emilka jest zdrowa tylko na pleckach pojawiły się jej takie nie ciekawe plamki i ju,ż nie schodzą od dwóch tygodni. Lekarka dała nam na te plamki maść Elocom i jeżeli w czwartek dalej będą te plamki to musimy jechać jeszcze raz do pediatry:-(wczoraj wieczorkiem po kąpieli posmarowałam jej te plecka ale dzisiaj widzę że nie ma żadnych zmian:-(jeszcze dzisiaj ją posmaruje wieczorkiem i się okaże jutro co i jak.
Co prawda mały nie jest jakoś wyjątkowo absorbujący, ale zdecydowałam się jednak nie brać dziekanki i skończyć studia i w sumie ciezko mi sie z tym wszystkim zorganizowac