reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam dziewczyny ja dzis do tej pory nie mialam czasu zajrzec do was ale widze ze dzis malo naskrobalyscie... ja od rana w terenie najpierw na poczte zalatwic dokumenty bo mojemu mezowi nie chcieli wydac i musialam osobiscie... dziecko zostawilam z moim M po raz pierwszy ale mial stracha ze maly sie obudzi no i oczywiscie jak ja wrocilam ledwie weszlam do domu a maly sie przebudzil... moglby sie obudzic jak bys sam z tatusiem ciekawe jak by sobie dal rade...
no a pozniej poszlismy na spacerek na sloneczku troszke pobyl i odrazu sie spokojniejszy zrobil zje i spi...
wlasnie bede dzwonic do pediatry musze sie umowic na jutro maly ma jakis kaszel i cos mu zalega w gardelku... lepiej jak by go obejrzal... bede spokojniejsza
no i musze se pochwalic wreszcie odpadl nam pepuszekkkkkk :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D prawie 3 tygodnie to zajelo no ale pepowina byla dosc gruba... no ale juz nie ma kikucika...

reklama
Cześć Kochane.

A my po spacerku. Młoda zjadła , podarła się jak cholera i teraz zasnęła, oby spała przez jakiś czas:zawstydzona/y:

Mogłaby już być starsza to można by jej coś wytłumaczyć a tak to tylko krzyyyyyyyyyyyyyyyyk:angry::-D

Ja wymiękam, mały od 10 nie chce spać i nie daje mi spokoju:-(. Jas ja bym chciała, żeby moje dziecko troszkę dało mi wytchnienia.

Zapominajko moja Mała do tej pory była grzeczna-jadła,trochę porozglądała a następnie szła spać, a od czwartku jakby mi dziecko ktoś podmienił-codziennie od ok.9 rano do ok.20 nie śpi-ani przez sekundę-normalnie nie wiem jak tak może być,heh:szok::szok::szok:No i na dodatek kupki za bardzo nie może zrobić:baffled:

A wogole to dam ZŁOTĄ RADĘ:nie dawajcie swoim pociechom smoczków-bo moja Mała już żyć bez niego nie może i teraz wprowadzam wojnę smoczkowi no i żałuje, że wogóle jej dawałam:baffled:

A tak wogóle mam pytanie do mam karmiących butelką: ile zjadają Wasze Brzdące?Bo moja Mała dzisiaj kończy 4 tygodnie i zjada 110 ml tak co 3-4 godziny i się zastanawiam jak to wygląda u Was?No i czy dajecie wodę i ile?

A tak wogóle mam pytanie do mam karmiących butelką: ile zjadają Wasze Brzdące?Bo moja Mała dzisiaj kończy 4 tygodnie i zjada 110 ml tak co 3-4 godziny i się zastanawiam jak to wygląda u Was?No i czy dajecie wodę i ile?

Moja Młoda je tyle samo albo czasami ściągnie 150 ml i rzadko daje jej wodę bo ona jej nie chce i się bardzo krztuśi..

Cześć Kochane.

A my po spacerku. Młoda zjadła , podarła się jak cholera i teraz zasnęła, oby spała przez jakiś czas:zawstydzona/y:

Mogłaby już być starsza to można by jej coś wytłumaczyć a tak to tylko krzyyyyyyyyyyyyyyyyk:angry::-D

marzycielko Cierpliwości jeszcze zatęsknisz za taka malutką Oliwką. Poczekaj niech tylko zacznie chodzić i mówić:-D:-p

Witajcie mamuśki

Cyprysiowa, niezła przygoda, zawału można dostać.

Dziewczyny, widzę, ze teraz to już standard ze dzieciaczki nie chcą spać w dzień, a jak śpią w dzień, to odbijają sobie w nocy:-D

Paola, powodzenia w walce ze smokiem. Ja wole dać smoka niz sama za niego robić. poza tym często jest tak, że mała już nie chce cyca i się wścieka, bo chce sobie tylko possac, ale żeby nic nie leciało i wtedy smoczek ja zadowala.

U nas pogoda też nędzna, dobrze że jak nie chce mi sie wychodzić to mogę małą wystawić pod zadaszony taras i mam wtedy chwilę żeby sprzątnąć lub cos porobić. Przed chwilką właśnie ją wzięłąm do domku, bo była 40 minut na tarasie i myśle ze zaraz da o sobie znać, skoro drzemkę już odbyła.
W domku cisza, spokój, aż dziwnie przywyknąć, na razie cieszę sie tym spokojem, ciekawe jak długo, pewnie już wieczorem zacznie mi brakować chłopaków i oni też chyba szybko zatęsknią do mamusi, bo wyjechali o 14, a już dzwonili:-D:-):-D.
Właśnie błogą cisze przerwał ryk.....

Moja Młoda je tyle samo albo czasami ściągnie 150 ml i rzadko daje jej wodę bo ona jej nie chce i się bardzo krztuśi..

Ojej to moja Mała nie za dużo je:szok:-jeżeli Oli Marzycielki je tyle samo a ma dwa msc.a moja prawie miesiąc i dodam, że jeszcze czasami dostaję cyca-ale tam pokarmu malutko-ale zawsze coś poleci....hm...:baffled:

Bliźniaki podziwiam Cię-że tak samiutka z Małą zostałaś:szok:

A wogole to dam ZŁOTĄ RADĘ:nie dawajcie swoim pociechom smoczków-bo moja Mała już żyć bez niego nie może i teraz wprowadzam wojnę smoczkowi no i żałuje, że wogóle jej dawałam:baffled:

U nas też zaczyna być zauważalne uzależnienie od smoka, ale ja - podobnie jak Blizniaki - wole go dac, niz sama byc na etacie smoczka uspokajacza.

reklama
Ojej to moja Mała nie za dużo je:szok:-jeżeli Oli Marzycielki je tyle samo a ma dwa msc.a moja prawie miesiąc i dodam, że jeszcze czasami dostaję cyca-ale tam pokarmu malutko-ale zawsze coś poleci....hm...:baffled:

Bliźniaki podziwiam Cię-że tak samiutka z Małą zostałaś:szok:

Moj je z butelki 120 ml jak ssie cyca i leci to robie mu 90ml. Mam tylko 1na reke - sorki...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry