reklama

Grudniowe mamusie 2008

Do mamusiek z UK

Mam paszportowe informacje. Kolezanka byla załatwiac paszport dla córci. 40min stala na dworze w kolejce bo wpuszczali po dwie osoby,jakas paranoja, jakby w srodku nie mozna bylo zaczekac:crazy:. Poradziła wiec ubrac dzieciaczka ciepło. W srodku poszło juz szybciutko i paszport tymczasowy bedzie do odebrania za 4 tyg. Jak tylko moj maz wroci z pl pojedziemy i my. Radze jeszcze upewnic sie ze zdjecie spelnia wymagania, bo odsylaja i trzeba robic nowe. Niestety nie w kazdym zakladzie fotograficznym wiedza jak powinno wygladac zdjecie paszportowe:eek::sorry: W naszym miescie ponoć tylko w jednym:confused2:

reklama
Bylam dzisiaj z Kuba na kolejnych badaniach krwi pod katem zoltaczki- bilurbina wyniosla 5,09 (w zeszlym tygodniu bylo 6,99 wiec powoli spada). Ponadto zrobilismy mu badania watrobowe ALT i AST. ALT wyszlo 19,8 (norma 0-41), a AST 40,2 (norma 0-37). Jutro idziemy z tymi wynikami do pediatry. Wczoraj Kuba skonczyl 6 tygodni a przez ta zoltaczke nie mial jeszcze szczepien:-(
Olcia a jak u Was z zoltaczka??

Misia, to super że ta nieszczęsna bilirubina u Was spada :tak:
Jak jest u nas - okaże się jutro. Jadę z młodym do kliniki między 11 a 12. Mam nadzieję, że też spadła chociaż trochę, bo ostatnio lekarka mówiła, że jeśli wzrośnie to być może będę musiała odstawić małego od piersi :-( a bardzo nie chciałabym tego robić.

witam serdecznie!!!
my dziś kończymy 6 tygodni i kurcze sama nie wiem kiedy to zleciało

my po chrzcinach, mały na szczęscie przespał całą mszę i był bardzo grzeczny ale niestety zaczynają nam się kolki i mam tu pytanko o stosowanie SAB SIMPLEX niestety nie znam niemieckiego i nie wiem jak go podawać proszę o pomoc!!!
jarek też taki lekko zakatarzony i kurcze nie wiem czy iść do lekarza bo panuje u nas grypa a nie chciałabym żeby w tej przychodni czegoś nie złapał

witam Was !!! kiedyś tu zaglądałam do was:-) mój synus też urodził się w grudniu dokładnie 18;-) będę tu czasem zaglądać jak czas pozwoli:-) buziaki! a i co do black to urodziła 15 stycznia.

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczynki!!alez ciezka noc za nami,Maryska zamiast spac wiecej to budzi sie coraz czesciej:-(a teraz odsypia....Wczoraj dostalismy taka bujawke na sprezynie,ktora wisi na swoim wlasnym wieszaku i jest pewna forma lozeczko-hamaka,zainstalowalam w niej swojego ssaka,przywiazalam szalik ktory siega do kanapy,siedze i pije kawke i co jakis czas pociagam za ten szalik,zeby sie Marys bujala:tak:Trzeba babcie chyba zaczac obdzwaniac..JUSTINE,jak sie masz nasza slomiana wdowko??BLACKWIZARD,co Ty,zapomnialas o swoich kolesianach z bb?

Do mamusiek z UK

Mam paszportowe informacje. Kolezanka byla załatwiac paszport dla córci. 40min stala na dworze w kolejce bo wpuszczali po dwie osoby,jakas paranoja, jakby w srodku nie mozna bylo zaczekac:crazy:. Poradziła wiec ubrac dzieciaczka ciepło. W srodku poszło juz szybciutko i paszport tymczasowy bedzie do odebrania za 4 tyg. Jak tylko moj maz wroci z pl pojedziemy i my. Radze jeszcze upewnic sie ze zdjecie spelnia wymagania, bo odsylaja i trzeba robic nowe. Niestety nie w kazdym zakladzie fotograficznym wiedza jak powinno wygladac zdjecie paszportowe:eek::sorry: W naszym miescie ponoć tylko w jednym:confused2:

A czy wiesz ile ten paszport kosztuje? I w jaki dzien ona tam byla, bo myle ze moze w czwartki jest bardziej bizi i ni ejechac, bo maja otwarte popoludniu tylko hmm...zapytasz pls?

reklama
Dzien Dobry Dziewczynki

Musialam Was podczytac...:))
Ciesz sie ze Blackwizard juz rozpakowana.
Justine jaka znowu praca?? Nie jestes przypadkiem na macierzynskim?? Apropos ile dziewczyny myslicie zostac w domku z malymi?? Ja sie nadal waham...No i ponawiam pytanie jak to wlasciwie sie zyje w tej Polsce co?

Juz nie wiem co ze soba zrobic..."wsiasc do pociagu byle jakiego, nie dbac o bagaz nie dbac o bilet sciskajac w reku kamyk zielony patrzec jak wszystko zostaje w tyle..." a gdzie jest moja Antraktyda..?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry