reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
A Bartuś ma dziś miesiąc :-) Kiedy to zleciało?:eek:

Gratulacje :-)

witam Was !!! kiedyś tu zaglądałam do was:-) mój synus też urodził się w grudniu dokładnie 18;-) będę tu czasem zaglądać jak czas pozwoli:-) buziaki! a i co do black to urodziła 15 stycznia.

Dzięki za info, Gratulacje dla Black:-D. Doczekała się dziewczyna:-)

Czekam na wiosnę i mozliwośc wyjścia na spacerek w spacerówce:-D
Buziaki dziewczynki.

Ja też czekam na wiosnę, ale nie ze względu na spacerówkę, tylko na pogodę. U nas plucha okropna:-(.

Czas się zapisać do mamusi grudniowych - z opóźnieniem :)

Witaj.

Ja mam za sobą okropna nockę. Zasnęłam dopiero ok 9 rano.
Ech życie...

Moje Słoneczko też lubi zsikać sie po pachy - ten nieokiełznany siusiak...:-Dwczoraj nasiusiał na panią doktor w przychodni i bardzo był przy tym zadowolony. Waży 3740 - czyli przybrał kilogram od wyjścia ze szpitala (w 3 tygodnie).Niestety dostaliśmy skierowanie do neurologa bo jak go rozebrałam to zaczęły drżeć rączki i nóżki:baffled:Pani doktor mówiła, żeby się ni martwić bo wysyła nas tak na wszelki wypadek. A ja jednak się martwię...

nie masz naprawde sie czym martwic moj synus mial to samo i nadal ma jeszcze troszke mu sie nozki trzesa... to normalne bo system nerwowy jeszcze sie nie uksztaltowal... nie ma sie czym przejmowac :tak: ale kontrola nie jest zla bedziesz spokojniejsza...

Witajcie mamuśki!!!

Dziekujemy za trzymanie kciukow!!!;-)chyba pomogły...
Dziecięcy szpital - oddział kardiologii zatłoczony i nie przyjeli nas:-pdzieciaki leża na korytarzu...nasza dzidzia jest za mała żeby w takich warunkach leżeć-stwierdziła pani ordynator...chyba wizyta prywatna pomogła, widzi w nas swoich pacjentow(oczywiście w prywatnej kliniece :eek:)
Julcia zostala podlaczona do Holtera i jestesmy w domu...jutro kolo poludnia idziemy na zdjece tego urzadzenia... :wink:
Opis badania ma byc po niedzieli wiec spokojny weekend przed nami...później okaże się czy musimy byc hospitalizowane!!!!

Jeszcze raz dziękujemy za trzymanie kciuków!!! ;)

I prosimy o dalsze trzymanie żeby już teraz było tylko lepiej!!!:-)

reklama
Witam wszystkie Mamusie Grudniowe :-) :-):-)
Mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swego grona.:-)
Do tej pory nie miałam jakoś czasu żeby napisać cosik na tym forum ale znalazłam je jeszcze jak byłam w ciąży i czasem podczytywałam.

Przedstawię się szybciutko Mopek-ponieważ mój kochamy mąż dawno, dawno temu w ataku czułości nazwał tak moją postrzępioną fryzurę i tak już zostało :-)
Urodziłam 16 grudnia ślizcną córeczkę Patrycję ważyła 3260g teraz zaczął jej rosnąć drugi podbródek i przestaje się mieścić w śpiochy 56 cm więc rośnie pięknie,dostaje niestety w 90% mleko modyfikowane bo po żółtaczce 2 tyg w szpitalu i dokarmianiu butlą oraz inwazji pleśniawek nie chce ssać cyca , a mleka też malutko było wiec ta "bitwa" u nas przegrana
Mam jeszcze syna Tomka ma już prawie 10 lat i szczęśliwie nie jest zazdrosny o siostrzyczkę
Mam nadzieję że wreszcie uda mi się tutaj częściej gościć .
Pozdrawiam serdecznie :-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry