Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A Bartuś ma dziś miesiąc :-) Kiedy to zleciało?![]()
witam Was !!! kiedyś tu zaglądałam do was:-) mój synus też urodził się w grudniu dokładnie 18;-) będę tu czasem zaglądać jak czas pozwoli:-) buziaki! a i co do black to urodziła 15 stycznia.
. Doczekała się dziewczyna:-)Czekam na wiosnę i mozliwośc wyjścia na spacerek w spacerówce
Buziaki dziewczynki.
Czas się zapisać do mamusi grudniowych - z opóźnieniem![]()
Edee dzięki serdeczne to znaczy że do każdego karmienia dawać tak
dlatego te kropelki dość szybko nam schodzą 
Moje Słoneczko też lubi zsikać sie po pachy - ten nieokiełznany siusiak...wczoraj nasiusiał na panią doktor w przychodni i bardzo był przy tym zadowolony. Waży 3740 - czyli przybrał kilogram od wyjścia ze szpitala (w 3 tygodnie).Niestety dostaliśmy skierowanie do neurologa bo jak go rozebrałam to zaczęły drżeć rączki i nóżki
Pani doktor mówiła, żeby się ni martwić bo wysyła nas tak na wszelki wypadek. A ja jednak się martwię...
ale kontrola nie jest zla bedziesz spokojniejsza...
dzieciaki leża na korytarzu...nasza dzidzia jest za mała żeby w takich warunkach leżeć-stwierdziła pani ordynator...chyba wizyta prywatna pomogła, widzi w nas swoich pacjentow(oczywiście w prywatnej kliniece
)