Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

A u nas barzdo fajna noc, oby tak częściej. Madzia poszła spać po 22 i wstała o 4:40, nakarmiłam i znów spać, obudziła się po 7, wzięłąm ją do łóżka dałam cyca i pospałyśmy jeszcze trochę. normalnie SUPER

Dzien Dobry Dziewczynki
Justine jaka znowu praca?? Nie jestes przypadkiem na macierzynskim?? Apropos ile dziewczyny myslicie zostac w domku z malymi?? Ja sie nadal waham...No i ponawiam pytanie jak to wlasciwie sie zyje w tej Polsce co?quote]
Mi się żyje bardzo dobrze zwłaszcza biorąc pod uwagę życie osobiste:-) Ale to nie jest normą - poprostu mąż ma dobrą pracą więc mogę sobie pozwolić na robienie studiów doktoranckich. Niestety we wrześniu zaczną się schody bo skończy mi się stypendium a będę jeszcze musiała dokończyć badania, które są dość praco i czasochłonne (myślę, że rok) więc pracy nie podjmę
Na razie do końca kwietnia cieszę się z macierzyńskigo. Potem poszukamy niani na 3 dni w tygodniu. Miestety nasze mamy mieszkają bliziutko ale pracują
nie ma przebacz! w nocy co 2,5-3. Dłużej nigdy mu się nie udało pospać. I nie zjada wiecej niż 60ml. No chyba, ze jakiś wilczy głód go dopadnie ale to się zdarza parę razy w tygodniu. Za dwa tygodnie szykujemy się na szczpioneczkę 6w1. Ale rota to sobie darujemy.
Pa pa

wczoraj nasiusiał na panią doktor w przychodni i bardzo był przy tym zadowolony. Waży 3740 - czyli przybrał kilogram od wyjścia ze szpitala (w 3 tygodnie).Niestety dostaliśmy skierowanie do neurologa bo jak go rozebrałam to zaczęły drżeć rączki i nóżki
Pani doktor mówiła, żeby się ni martwić bo wysyła nas tak na wszelki wypadek. A ja jednak się martwię...witam serdecznie!!!
my dziś kończymy 6 tygodni i kurcze sama nie wiem kiedy to zleciało
my po chrzcinach, mały na szczęscie przespał całą mszę i był bardzo grzeczny ale niestety zaczynają nam się kolki i mam tu pytanko o stosowanie SAB SIMPLEX niestety nie znam niemieckiego i nie wiem jak go podawać proszę o pomoc!!!
jarek też taki lekko zakatarzony i kurcze nie wiem czy iść do lekarza bo panuje u nas grypa a nie chciałabym żeby w tej przychodni czegoś nie złapał
i ja tak robię, no chyba, że mały jest na piersi to z łyżeczki daję ;-).