reklama

Grudniowe mamusie 2008

Ja ma dziś wielką ochotę na ciasto , niestety tylko wirtualnie mogę się najeść,bo tu w Anglii, kicha, a piekarnik mój się popsuł.
strawberry-moose-cake_~u23484363.jpg
slice-pear-cake_~u23358109.jpg
62327a78fa318354med.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
agawar - superaśny dresik!!

Ja dziś czuję się fatalnie, wszystkie wnętrzności mnie bolą, zupełnie nie wiem dlaczego, no ale weekend cały na nogach spędziłam, może to przez to... No i brzusiol mi wywaliło niesamowicie, hehehe normalnie ciężarówa całą gębą...

Misiówka ja mam dzisiaj dokładnie to samo. Od rana byliśmy w IKEI kupic coś do łazienki bo mam remoncik:) Potem u mamy na przepysznym dwudaniowym obiedzie:) a teraz jeszcze z mężulkiem najedliśmy się bobu:) Brzuchol mam wielgachny a oprócz tego wszystko mnie boli, brzuch, plecy, nogi.... ehhhh idę chyba spac.... a od wtorku znowu do roboty.... i znowu wczesne wstawanie... i 8 godzin w pracy... i znów mi się potem nic nie będzie chciało tylko spac:)

hej hej !!!!

a my dzis u znajomych, pierwsze do figloraju a potem na grilla, i fajnie ludzie na nas patrzyli bo szłam z P. z 7-latkiem, 4-latkiem i moją 3-latką + brzuch :-D hehehe polityka prorodzinna Rodzinka jak sie patrzy ale po 1,5 h miałam juz dość :-D i oddałam te skarby rodzicom :-D

jutro znów do pracy :-p ja z moim męzowym prawie 24/24 bo pracujemy razem !

no i jutro na kontrole mam nadzieje że za duzo pacjentek nie przypomni sobie że warto wybrać sie do Pana Dr :eek: i że szybko mi zleci w poczekalni, juz wypożyczyłam sobie ksiązke żeby szybciej czas zleciał :sorry2:

no nic spadam do łózia !!!!

piękne te pościele na "zakupach" skorzystam później z linku !!

reklama
Dziewczyny, wczoraj przezyłam stres.
Zrobiło mi się niedobrze i musialam zwymiotowac, podczas tego nurkowania w toalecie poczułam, ze cos mi wyleciało z pochwy(przy tym wysilku) i na majtkach miałam mokrą plamę. Przestrszylam się, ze to wody plodowe:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry