reklama

Grudniowe mamusie 2008

dres2cd4.jpg

hurra, udało się z pomocą męża. Przy okazji pochwalę się naszym dresikiem dla bobaska:)
No i fajnie,a dresik cudny:-).

reklama
czesc dziewczyny ;-)
dzisiaj mi sie sniło ze na usg wyszło ze dziewczynke mam w brzuszku zobaczymy czy to bedzie sen proroczy:-)
ale wkoncu umowilam sie na usg mam w czwatrek na 12.30 co prawda zbyt zadowolona nie jestem bo chcialam zeby mezulek szedl ze mna ale za tydzien ida na dwa tygodnie na urlop i inaczej im niepasuje a na 22 lipca musze miec zrobione takze duzego wyboru niemialam:zawstydzona/y:

mam nadzieje ze juz bedzie widac co tam sie chowie w brzuszku;-)
agawar ja tez sie wybieram we wrzesniu na wesele i jeszcze niewiem w czym mam jechac myslalam o jakiej ukience ale na gore faktycznie cos sie przyda bo w zeszłym roku tez byłam we wrzesniu to było zimno:-)

Dziewczyny, wczoraj przezyłam stres.
Zrobiło mi się niedobrze i musialam zwymiotowac, podczas tego nurkowania w toalecie poczułam, ze cos mi wyleciało z pochwy(przy tym wysilku) i na majtkach miałam mokrą plamę. Przestrszylam się, ze to wody plodowe:(
no i jak sie teraz czujesz mam nadzieje ze to nic poważnego???

oj juz teraz jest ok, zadnych mokrych gaci;-)

Za scianą mieszka mała, roczna dziewczynka, wiecie ile ona sie na ryczy. Zeby tylko nasz dzidzius nie brał z sąsiadki przykładu.

reklama
Cześc dziewczyny. Ale miałam okropny weekend. W piątek wybralismy się na kebab i chyba Tusi zaszkodził bo do dzisiaj sie męczyła i narzekała na ból brzuszka. Najgorsze były noce bo w dzień jak się czyms zajęła to zapominała ale i tak ogólnie była marudna. I pomagały tylko czopki przeciwbólowe bo wszelkiego rodzaju syropki od razu zwracała. A jak usnęła mi wczoraj o piątej po południu tak spała do dzisiaj do dziewiątej ale na szczęście wstała wesolutka i nawet troche śniadania zjadła i mam nadzieję że juz będzie dobrze i obędzie sie bez lekarza bo mała reaguje wręcz alergicznie na widok białego fartucha

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry