dzwoneczka
Fanka BB :)
O matko i corko,Dzwonek,ja sie dopiero nauczylam wymawiac pneumokoki,a Ty tu z meningokokami:-(...
![]()
Nie ludz sie - zerznelam z internetu a pierworodna wersja to byla menokoki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O matko i corko,Dzwonek,ja sie dopiero nauczylam wymawiac pneumokoki,a Ty tu z meningokokami:-(...
![]()
nie ludz sie - zerznelam z internetu a pierworodna wersja to byla menokoki)))))))))
.
.Anoli Ty dostalas cos na temat tych szczepien??

Myslałam zeby zrobic kilka fotek profesjonalnych w zakładzie, a wy?GratulujemyA i świętujemy dzis miesiąc:-)
....kiedy to zleciało...
, własnie zauwazyłam ze to juz miesiąc 
My po jednej wizycie u prywatnego kardiologa. Mała ma dwa otworki w serduszku. jeden to ten który ma dużo dzieci i powinien sam się niedługo zamknąć, natomiast drugi to jest wada serca ale ponoć nieistotna. Ten drugi otworek jest między komorami, ale na szczęście jest otoczony jakimś dobrym tętniaczkiem, który ogranicza ten niepotrzebny przepływ krwi. Za tydzień jedziemy do kliniki do Ustronia i wtedy skonfrontujemy tą opinię. Jak zadzwoniliśmy do Katowic do Centrum zdrowia Matki i Dziecka to nam qrna powiedzieli że pierwszy termin na lipiec!!!!! To sie nazywa wczesne wykrywanie wad serca u dzieci! Masakra jakaś!'
:-(
Dziouszki szczepiłyście na rotawirusa i pneumokoki????????
.