Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U nas tak sobie...malutka znowu na spacerku była z ciociunia i łaziłysmy 3 godiznki....mam nadzieje,ze to sie przerzuci na moja wagę...pozytywnie oczywiscie.... wydaje mi sie,ze malutka ma lepszy humorek po tych spacerkach.... ale co sie narzyczy jak wczesniej wieczorem i w nocy to jej.....mysle,ze niedlugo oszaleje....casem puszczaja mi nerwy....chociaz walcze....
Z misiem tez sie przez to klóce,bo on idzie spac bo o 3:30 wstaje a ja do 1 łaze jak nakrecona....zauwazyłam,ze juz sie nawet bujam siedzac bez małej...paranowja.....
Zobaczymy co nas dzisiaj czeka....![]()
)i nasza Julcia jest bardzo grzeczna....zawsze była
ale teraz jest bardzo bardzo....trochę pobawi się a później idzie spać

.

wieczorem przyszedl hydraulik i nie mogl znalezc zaworu zakrecajacego wode w ubikacji oczywiscie byly dwa zawory ale odcinaly wode do wanny umywalki i zlewozmywaka a do kibla niet!!!!! a woda juz ciurkiem sie prawie leje 
dotknal lekko tego zaworku gdzie byl przeciek i jak cisnienie wody uderzylo ze cholera nie mozna bylo za nic powstrzymac!!!! w sekunde woda po kostki w kibelku ii na korytarzu zdazylam, recznikami oblozyc zeby mi na pokoje nie wleciala bo panele szlag trafi!!!!!!!!!!!!!! i szukanie tego pierdolonego zamykania doplywu wody od kibla!!!!!!!!!!

okaZALO SIE ZE JEST ZAWOR ZAMYKAJACY W PIWNICY ZA DRZWIAMI ADMINISTARCJI ALE dzswi sa zamkiete na klucz a klucz ma administracja ktora juz jest nieczynna!!!!!!!!!!!!!!!

nagle jeden z hydraulikow zauwazyl ze jedna plytka jest tak inaczej polozpona na gorze i faktycznie po dnia byl glupi zawawor od kibla ale kurw....................a zdazylo mi pol mieszkania zalac i sasiadke z dolu troszke

normalnie mialam takie nerwy ze jezuuuuuuuuu oczywiscie wprowadzajac sie do mieszkania lazienka byla juz wyremontowana i wlasiciel wtedy mowil ze te dwa kurki sa od zakrecania wody ale zapomnial dodac ze odrebnie zakreca sie wode do toalety!!!!!!!!!! i ze owy zawor znajduje sie pod plytka przy samym suficie!!!!!

dzis mi juz cisnienie zeszlo mieszkanie osuszone wiekszych szkod nie ma ale normalnie nie zycze nikomu takiego czegos:-

normalnie koszmar!!!!!!!!!!!!!

aby to wszystko odreagowac

to miałaś przejścia lae dobrze , że już w porządku