Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej Laseczki czwarty dzien podchodze do pisania i niestety nie bede mogla wszystkiego ogarnac bo juz niewiele pamietam.
Ale to co pamietam:
Madzienka ciesze sie jak nie wiem co ze malutka juz lepiej, musialas sie najesc strachu i calej reszty, ale teraz juz tylko bedzie lepiej!!
Pytia trzymam kciuki za Haneczke i wierz mi gdybym mogla to bym Ci przywiozla taki materac dmuchany ze spiworem...ale nie moge.
Patrysia zdrowiej. Wszystkie dzieciaczki urodzinowe, miesiecznicoe sto lat!!
Asiulkaa ja mam wkladke IUD bez hormonow taka na 10 lat.
A tym na wojennej stopie domowej - dolaczylam do grona ale nic trzeba sie godzic.
Jesli chodzi o nas to dzis szczepienia juz drugi raz. Nadal intensywnie nawet bardzo intensywnie sie odchudzam, gotuje na parze, licze kalorie i nie opuscilam ani jednego dnia bez silowni czy basenu.
Niestety od kilku tygodni mialam straszne, naprawde straszne bole brzucha porownywalne do porodowych, po usg okazalo sie ze mam kamice zolciowa i biora mnie wkrotce pod noz
To by bylo na tyle lece rzucic okiem na intymnie, bo zastanawia mnie co z Monia. A co U was?
Dostał się na listę przebojów w radiu Tczew i przezywa jak mrówka okres

.
ale sie wscieknie jak zobaczy te glosy:-)
, liczę ze kiedys w końcu to ruszy i odzyskamy kasę.